Home Vijesti
U2 predstavili tri nove pjesme u Torinu

U2 predstavili tri nove pjesme u Torinu

08.08.2010. 16:15h 0 1

Irski bend je na prvom koncertu nakon Bonove ozljede leđa u svibnju, prošlog petka odsvirao pjesmu koja se zove 'Glastonbury'.

 Prije nego što je pjevač ozlijedio leđa U2 su trebali nastupati kao glavne zvijezde festivala koji se zove isto kao i nova stvar - Glastonbury. Ove su ih godine zamijenili Gorillaz, no organizator festivala Michael Eavis je ovaj tjedan potvrdio da je zamolio irski bend da nastupe na Glastonburyju sljedeće godine.

U2 su na Stadio Olimpico osim 'Glastenburyja', snimku koje možete pogledati ovdje, odsvirali akusstičnu baladu 'North Star' i intro koji se zove 'Return Of The Stingray Guitar'. Bend je publiku pozvao i da čestita gitaristu The Edgeu, kojem je sutra rođendan, pjevajući mu 'Happy Birthday'.

U2 su među ostalima odsvirao i pjesmu 'Miss Sarajevo', koju je objavio njihov alter-ego bend Passengers i 'Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me' koju nisu odsvirali uživo od 1998. Odsvirali su i djelić 'Discothèque' nakon 'I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight'.

Kao što se na snimci vidi, Bono je na pozornici bio pun energijem što znači da se dobro oporavio. Osim Glastonburyja, U2 je odgodio i cijelu sjevernoameričku turneju zbog Bonove ozljede.

Izvor: NME.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: