• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Vijesti

MTV vikend
Vijesti

Time's Up vikend!

Objavljeno 12.07.2014. 00:05h
Ljeto je stiglo u punom jeku i ljubav je u zrakuj. Ili možda nije? U seriji "Time's Up" parovi moraju odlučiti je li udaljenost jača od njihove veze - oni jesu u ljubavi, ali im se prekid približava! "Time's Up" vikend, ove subote i nedjelje od 12:10, samo na MTV-ju!


Kao što ste do sada imali priliku vidjeti u seriji "Time's Up", iako ovi mladi parovi jesu u ljubavi, prekid im se polako približava. Kako izgleda kada čujete kako vam sat otkucava posljednje trenutke u vezi? Dva para, nekoliko dana prije nego što će se razvojiti, bit će primorani donijeti odluku hoće li ostati zajedno ili će definitivno prekinuti.

"Time's Up" se bavi fenomenom "veze s rokom trajanja", odnosno vezama u kojima par mora donijeti odluku u kojem smjeru će se kretati njihov odnos, jer će im se uskoro putevi razdvojiti. Je li razlog tome odlazak na koledž, novi posao u drugoj državi, odlazak u vojsku ili nešto slično, sigurno je da se pred ovim mladim ljudima nalazi velika odluka. Svaka epizoda donijet će dirljivu priču o digađanjima u životu jednog para, izazovima, emocijama i pritisku u tjednima koji prethode danu kada će se ili morati oprostiti i krenuti svatko na svoju stranu ili da bez obzira na sve pokušati spasiti svoju ljubav i održati vezu na daljinu.

Koliko njih vjeruje da daleko od očiju ne znači i daleko od srca?

Saznajte odgovor ovog vuikenda u serijui "Time's Up", od 12:10!

Time's Up vikend - u subotu 12. i nedjelju 13. srpnja od 12:10, samo na MTV-ju!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

B.O.B. - preslušajte EP "No Genre 2"

Reper učinio novo izdanje dostupnim za preslušavanje.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: