• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

Vijesti

Teen Mom OG Weekend (MTV Promo)
Teen Mom
Vijesti

Teen Mom OG Weekend

Objavljeno 25.02.2017. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Prije više od sedam godina Amber, Catelynn, Farrah i Mac i prvi put su se pojavile na MTV kanalu kako bi ispričale svoje priče trudnih tinejdžerica. Kasnije su nastavile dokumentirati svoje živote mladih majki, a ovog vikenda gledamo šestu sezonu Teen Mom OG, u subotu i nedjelju od 12:10!

Kako je od početka njihov život išao nepredvidivom putanjom, tako i u novim epizodama ove cure neće imati miran period bez neočekivanih obrata. Maci i Taylor će se zaručiti ubrzo nako što saznaju da je ona trudna s trećim djetetom.

Amber i njen zaručnik Matt se još uvijek oporavljaju od optužbi koje je iznio Gary, njen bivši partner i otac njene šestogodišnje kćeri Leah, a u vezi s navodnim brojem vanbračne djece koje Matt ima. Nažalost, Catelynn i dalje ima problema s postporođajnom depresijom i zbog sve težeg stanja odlučuje potražiti stručnu pomoć. To znači i privremeno razdvajanje od muža Tylera i njihove kćeri Nove.

I naravno tu je Farrah... Ona i njen „on-off“ dečko Simon, s kojim je trenutno u dobrim odnosima, pokušavaju definirati njihov status i izgraditi zajedničku budućnost. Hoće li Farrah uspjeti u tome saznat ćete u novim epizodama šeste sezone Teen Mom OG. 

Subota i nedjelja od 12:10!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Tko je tko: Zvijezde i njihovi dvojnici

Ove obične djevojke i dečki proslavili su se svojim izgledom, a mnogi od njih su na tome izgradili i vrlo uspješne karijere. Oni, naime, izgledaju gotovo identično kao i neka vrlo nam poznata lica.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: