• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

Vijesti

Teen Mom OG 6 Weekend (MTV Promo)
Teen Mom OG 6
Vijesti

Teen Mom OG 6 Weekend

Objavljeno 28.01.2017. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Prije više od sedam godina Amber, Catelynn, Farrah i Maci prvi put su se pojavile na MTV kanalu kako bi ispričale svoje priče trudnih tinejdžerica. Kasnije su nastavile dokumentirati svoje živote kao mladih majki, a ovog vikenda gledamo šestu sezonu Teen Mom OG, u subotu i nedjelju od 12:10!

Kako je od početka njihov život išao nepredvidivom putanjom, tako i u novim epizodama ove djevojke neće imati miran period bez neočekivanih obrata. Maci i Taylor će se zaručiti ubrzo nako što saznaju da je ona trudna s trećim djetetom.

Amber i njen zaručnik Matt se još uvijek oporavljaju od optužbi koje je iznio Gary, njen bivši partner i otac njene šestogodišnje kćeri Leah, a u vezi s navodnim brojem vanbračne djece koje Matt ima. Nažalost, Catelynn i dalje ima problema s postporođajnom depresijom i zbog sve težeg stanja odlučuje potražiti stručnu pomoć. To znači i privremeno razdvajanje od muža Tylera i njihove kćerie Nove.

I naravno tu je Farrah... Ona i njen „on-off“ dečko Simon, s kojim je trenutno u dobrim odnosima, pokušavaju definirati njihov status i izgraditi zajedničku budućnost. Hoće li Farrah uspjeti u tome saznat ćete u novim epizodama šeste sezone Teen Mom OG. 

Subota i nedjelja od 12:10!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Sigurno niste znali da su ove zvijezde promijenile imena

Postoji mnogo stvari o kojima trebate voditi računa ako želite postati zamijećeni u svijetu talentiranih, bogatih, uspješnih i slavnih.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: