• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vijesti

Teen Mom OG 2 Weekend (MTV Promo)
Teen Mom OG
Vijesti

Teen Mom OG 2 Weekend

Objavljeno 07.05.2016. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Teen Mom OG se ovog vikenda vraćaju s novim dogodovštinama!

Ekipa je na okupu i četiri bivše mame tinejdžerke dat će svoj doprinos nevjerojatnoj dozi drame, a kao i obično prednjačit će nitko drugi do ozloglašena Farrah Abraham.

Maci BookoutCatelynn LowellAmber Portwood i Farrah Abraham još jednom će otvoriti vrata svojih domova MTV kamerama koje će zabilježiti nove faze kroz koje ove djevojke prolaze sa svojim obiteljima. Sve te promjene donijet će i dosta problema koje će one riješiti s manje ili više uspjeha.

Svadbena zvona su se konačno oglasila za omiljeni par, Catelynn i Tylera Baltierra. Njihovo vjenčanje bit će veliki događaj ove sezone, ali u danima koji su mu prethodili nije sve išlo glatko i bez stresa. Maci je ponovo postala mama, ali pitanje koje nas sve najviše muči je kada će postati i Taylorova žena?

Amber i Gary još uvijek nisu našli način da na miran način komuniciraju, a kada je glavna tema njihovih rasprava podjela skrbništva nad kćeri Leah, to ne sluti na dobro. I naravno Farrah. Osim standardnih nesuglasica koje ima s obitelji, a posebno s mamom, u novoj sezoni producenti emisije su joj bili glavna meta.

Što se događa u životima cura iz originalne postave MTV-eve reality emisije Teen Mom ispratite ovog vikenda u subotu i nedjelju od 12:10!

Teen Mom OG Weekend - subota i nedjelja od 12:10!

Teen Mom OG Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Radiohead objavili spot za „Daydreaming“

A album stiže 8. svibnja! Eto lijepih vijesti za kraj ranog tjedna!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: