• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

Vijesti

Teen Mom 2 S7 Weekend (MTV)
Teen Mom
Vijesti

Teen Mom 2 S7 Weekend

Objavljeno 11.03.2017. 09:00h Izvor slike: MTV
Upoznali smo ih kao trudne tinejdžerice, a danas su hrabre i odvažne mame koje su bore sa surovom svakodnevicom. Sedma sezona Teen Mom 2 serijala čeka te ove subote i nedjelje od 12:10h na MTV kanalu.

Janelle, Chelsea, Leah i Kalyn smo prvi put na MTV kanalu vidjeli još dok su bile tinejdžerice koje su pokušavale prihvatiti to da su trudne. Kasnije smo pratili njihove živote mladih majki spremnih da se izbore s novim životnim ulogama i poteškoćama koje su dolazile s njima.

Iz godine u godinu ove cure su rasle pred našim očima, baš kao i njihova djeca, pa smo tako stigli i do sedme sezone Teen Mom 2 serijala!

Ovoga puta Chelse i Cole odlučni su u namjeri da ozakone svoju vezu, dok s druge strane Leah mora dijeliti skrbništvo nad blizancima sa svojim bivšim parnerom. Kailyn čekaju sasvim novi izazovi kada njen suprug Javi mora odseliti zbog posla i to na duži period. A Janelle? Ona uz zdravstvene ima i probleme sa zakonom, a kada u njen život uđe novi dečko David, sprema se za još jednu buru...

Kao i u svakoj sezoni do sada, ni u ovoj neće manjkati drame, ali i lijepih obiteljskih trenutaka, zato obavezno spremi grickalice, kavu, sokove, jer ovog vikenda Teen Mom 2 ekipa prikovat će te za MTV kanal! Cijela sedma sezona čeka te u subotu i nedjelju od 12:10h na MTV kanalu!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

10 pjesama za sve djevojke koje znaju što žele

Od Beyonce do J.Lo, ove snažne žene svojom glazbom prenose jednako tako snažne poruke.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: