• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

Vijesti

Teen Mom 2 S7 Weekend (MTV)
Teen Mom 2
Vijesti

Teen Mom 2 S7 Weekend

Objavljeno 03.12.2016. 09:20h Izvor slike: MTV
Upoznali smo ih kao trudne tinejdžerke, a danas su hrabre i odvažne mame koje su bore sa surovom svakodnevnicom. Sedma sezona Teen Mom 2 serijala čeka te ove subote i nedjelje od 12:10h na MTV kanalu.

Janelle, Chelsea, Leah i Kalyn smo prvi put na MTV kanalu vidjeli još dok su bile tinejdžerke koje su pokušavale prihvatiti to da su trudne. Kasnije smo pratili njihove živote mladih majki spremnih da se izbore s novim životnim ulogama i teškoćama koje su dolazile uz njih.

Iz godine u godinu ove djevojke su rasle pred našim očima, baš kao i njihova djeca, pa smo tako stigli i do sedme sezone Teen Mom 2 serijala!

Ovoga puta Chelse i Cole odlučni su u namjeri da svoju vezu učine službenom, dok s druge strane Leah mora dijeliti starateljstvo nad blizancima sa svojim bivšim parnerom. Kailyn čekaju sasvim novi izazovi kada se njezin suprug Javi mora odseliti zbog posla i to na ne tako kratak period. A Janelle? Ona uz zdravstvene ima i probleme sa zakonom, a kada u njezin život uđe novi dečko David, sprema se za još jednu buru...

Kao i u svakoj sezoni do sada, ni ovdje neće manjkati drame, ali i lijepih obiteljskih trenutaka, zato obavezno spremi grickalice, kavu, sokove, jer ovog vikenda Teen Mom 2 ekipa prikovat će te za MTV kanal! Cijela sedma sezona čeka te u subotu i nedjelju od 12:10h na MTV kanalu!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Victoria's Secret: 10 najboljih glazbenih i modnih nastupa

Zavodljivi kostimi, raskošna krila, najbolji svjetski modeli i nastupi glazbenika poput Selene Gomez, The Weeknda, Biebera i Rihanne...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: