• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

Vijesti

Taylor nas je raznježila svojim pisanjem o Edu (Getty Images)
Taylor Swift
Vijesti

Taylor nas je raznježila svojim pisanjem o Edu

Objavljeno 21.04.2017. 12:10h Izvor slike: Getty Images
Evo zašto Taylor Swift smatra da je Ed Sheeran jedna od sto najutjecajnijih osoba na svijetu!

Točnije, to smatra američki časopis Time koji je Eda uvrstio na svoju listu najutjecajnijih osoba, a oni su zamolili Taylor da napiše lijepo obrazloženje za taj odabir.

I premda već mjesecima izbjegava medije, Taylor Swift je pristala napisati dirljivo obrazloženje. Kad kažemo dirljivo, mislimo na to da nas je njihov prijateljski odnos ponovo dirnuo u srce. Ed i Tay, friendship goals!

„Kada je bio mladi, nezreli riđokosi dječak koji je odrastao u Suffolku, Ed Sheeran je odlučio da želi postati glazbenik. Počeo je pisati pjesme i svirati instrumente kao mnogi druge ljudi koji se nadaju uspjehu, ali se dogodilo nešto jako posebno što je pokrenulo jednu od najimpresivnijh sve-sam-uradio-sam karijera u glazbi“, piše Taylor.

Ona navodi kako je Ed iz tog dječaka izrastao u svojevrsnu glazbenu mašineriju, borca koji ustane i prije nego što su drugi vidjeli da je pao.

Taylor dalje piše kako je gledala Eda i tijekom najblistavijih trenutaka u karijeri, ali i tijekom dana kada se osjećao kao gubitnik.

„Nikada neću osvojiti Grammy nagradu“, kazao joj je Ed jednom prilikom, iako ga je ona uvjeravala u suprotno. „Nekoliko tjedana kasnije sreli smo se u trgovini obuće u Londonu gdje sam birala cipele za probu, kad mi je rekao: ’Moraš čuti ovo!’ Bila je to pjesma koju je upravo završio, ’Thinking Out Loud’, koja je potom 2016. osvojila Grammy nagradu za pjesmu godine!“

Tay je potom čestitala svom prijatelju na uspjehu koji je postigao, tvrdeći kako je ostavio pozamašnu ostavštinu i nevjerojatne glazbene mamce na koje se uvijek tako lako upecamo, a koje je Ed vjerojatno smislio prije samo pet minuta. 

Taylor wrote this article about Ed Sheeran for Time congratulating him on making their list of the Top 100 Most Influential People

A post shared by Taylor Swift Updates (@taylorswift.updates) on Apr 20, 2017 at 2:17pm PDT

Izvor: MTV

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Pogodite tko je prodao najviše albuma u 2016?

Ne, to nije Adele. Niti Lady Gaga. Ona o ovome može samo sanjati...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: