• Sada DFC
  • Sljedeće 14.40H Ridiculousness #604
  • Kasnije 15.00H Punk'd #807
  • Još kasnije 15.20H 3 From 1

Vijesti

Steve Aoki i Zedd za veliku završnicu festivala MTV Summerblast (MTV Summerblast/Niko Goga)
MTV Summerblast
Vijesti

Steve Aoki i Zedd za veliku završnicu festivala MTV Summerblast

Objavljeno 21.08.2016. 14:05h Izvor slike: MTV Summerblast/Niko Goga
10 000 posjetitelja iz više od 17 zemalja svijeta obilježilo je prvo izdanje festivala.

U ranim jutarnjim satima uz zarazne ritmove najvećih imena svjetske plesne glazbe, završilo je premijerno izdanje festivala Club MTV Summerblast. Organizatori su mjesecima najavljivali da Istru očekuje najveće i produkcijski najbolje festivalsko izdanje u Istri, a slike s dosad neviđene mega 3D pozornice, vrhunski audio-vizualni efekti te vatromet pred samo svitanje, opravdali su visoka očekivanja posjetitelja koji odlaze iz Poreča s nezaboravnim uspomenama na ljeto 2016.

U više od dvadeset sati vrhunske plesne glazbe na porečkoj je Peškeri u protekla dva festivalska dana uživalo više od 10 000 posjetitelja koji su u Hvatsku stigli iz više od 17 zemalja svijeta. Brojni zabavni sadržaji, poput Jägermeister boat partija, MTV village i adrenalinski izleti dodatno su pridonijeli cjelokupnoj festivalskoj atmosferi.

MTV Summerblast/Niko Goga

Foto: MTV Summerblast / Niko Goga

Jedan on najzaposlenijih DJ-eva svijeta s adresom u Los Angelesu, Steve Aoki, predvodio je odličan line-up drugog dana festivala, a u Hrvatsku je stigao privatnim avionom. Energični Aoki svojim je karakterističnim nastupom potpuno raspametio rasplesane partijanere koji su strpljivo čekali da ih u samoj završnici višesatnog seta nagradi jednom od deset posebno pripremljenih torti koje je bacao s impresivne porečke pozornice. Na Forbsovoj ljestvici najplaćenijih umjetnika elektronske glazbe ovaj je osebujni DJ zasjeo je na visoko peto mjesto, i to odmah iza Calvina Harrisa, Tiësta, Davida Guette te Zedda koji je sinoć također bio dio velikog porečkog spektakla.

MTV Summerblast/Dino Ninkovic

Foto: MTV Summerblast / Dino Ninković

Posljednji dan premijernog izdanja festivala Club MTV Europe Summerblast obilježili su i nastupi Martina Jensena, Lost Frequencies, dua R3wire & Varski, a priliku da zasviraju s velike MTV pozornice dobili su i hrvatski DJ Aldo Morro te slovenac koji se krije pod imenom Avadox.

Hrvatska se proteklih godina dovođenjem svjetskih zabavnih manifestacija pozicionirala kao vrhunska turistička destinacija i kao nova zvijezda Mediterana, a festivalom MTV Summerblast, kao još jednim vrhunskim glazbenim događanjem zauzela je još čvršću poziciju na karti svjetskog festivalskog turizma koji danas predstavlja jedan od ključnih turističkih proizvoda.

MTV Summerblast/Niko Goga

Foto: MTV Summerblast / Niko Goga

Organizatori festivala Atlas, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj i tvrtka MPG, najveća agencija u regiji specijalizirana za evente i promociju uskoro kreću sa pripremama drugog izdanja festivala koje će, po najavama, biti još veće i još luđe. MTV Summerblast će u narednim godinama postati jedno od najznačajnijih glazbenih događanja u Europi te će  predstaviti jedinstvenu kombinaciju najpoznatijih pop izvođača današnjice.

Glavni sponzor partneri su tvrtke Valamar Riviera i Plava Laguna, službeno piće festivala je energetsko piće „MTV UP!“, a za ludu atmosferu pobrinuo se i Jägermeister bomb te  Heineken čija globalna platforma Live Your Music slavi glazbena iskustva zbog kojih ljudi više uživaju u životu i glazbi koju vole. Festival Club MTV Europe Summerblast kruna je događanja Poreč Open Air koje je obogatilo ljetnu turističku ponudu grada Poreča.

MTV Summerblast/Niko Goga

Foto: MTV Summerblast / Niko Goga

Više informacija o festivalu dostupno je i na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

I dalje se oporavljamo od snimke Kim Kardashian. A vi, kako ste?

Kardashiani su vrlo, vrlo velika i popularna porodica, a najveća i najpoznatija među njima je upravo Kim. Ili možda, ovoga... njezina pozadina.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: