• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

Vijesti

Vijesti

South Park vikend

Objavljeno 16.02.2013. 00:00h
Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh i Kenny McCormick jedni su od najpopularnijih animiranih "vječnih" dječaka, koji žive u gradiću South Park odakle nas već godinama zabavljaju nesvakidašnjim inteligentnim humorom.

U dane vikenda, 16. i 17. veljače, na MTV-u pogledajte najnovije epizode iz 16. sezone popularne animirane serije South Park.

Na udaru će se naći najrazličitije teme - Cartman će konačno priznati da je debeo, ismijavat će reality zvijezdu "Honey Boo Boo", Butters će doživjeti potpuno nova i neočekivana životna saznanja dok bude putovao na daleke Havaje s Kennyjem, dječaci će proslaviti Halloween... Družina će se također pozabaviti, na samo njima svojstven način, predsjedničkim izborima u Americi, i važnim društvenim pitanjima kao što je kažnjavanje sportaša pozitivnih na doping testu.

South Park vikend, 16. i 17. veljače od 12:10

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Američka lista albuma za ovaj tjedan

Na vrhu liste s novim albumom "All That Echoes" debitira pjevač Josh Groban, na drugo mjesto ulazi country zvijezda Tim McGraw s izdanjem "Two Lanes of Freedom", u Top 10 s novim albumima ulaze rock bendovi Red i Coheed and Cambria...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: