• Sada World Stage
  • Sljedeće 19.50H 3 From 1
  • Kasnije 20.00H Hip Hop Chart
  • Još kasnije 20.50H 3 From 1

Vijesti

Slavni i njihovi jednako tako slavni dvojnici (Getty Images)
Katy Perry
Vijesti

Slavni i njihovi jednako tako slavni dvojnici

Objavljeno 31.01.2016. 14:30h Izvor slike: Getty Images
Odnosno slavne osobe za koje su obožavatelji mislili da su netko drugi, također slavan.

Ako vidite neku slavnu osobu i odlučite joj se obratiti, prije no što to učinite budite sigurni da znate o kome je riječ. Greške se, naravno, događaju, ali bolje poštedite sami sebe neugodnosti prije nego zatražite fotku ili autogram. Dvojnici svakako postoje i (većina) zvijezda neće vam zamjeriti ako ih zamijenite za nekoga drugoga. Uglavnom će vas ispraviti, premda postoje i oni koji će vas jednostavno pustiti da vjerujete da ste upoznali 'tog i tog'.

Darren Criss

Ovaj dečko mislio je da je Criss ('Glee') zapravo zvijezda 'Igre Prijestolja', Kit Harrington. Nakon što mu je objasnio da je pogriješio, glumac  je zamolio klinca da se ipak slikaju zajedno kako bi zabilježili tej trenutak.

Daniel Radcliffe

Harry Potter je za 'The Graham Norton Show' priznao da je jednom u Japanu potpisao fotografiju Elijaha Wooda. Interesantna slučajnost, Wooda su jednom nazvali „Harry Potterom“.

Katy Perry

Sve je rečeno..

Kim Kardashian

Bret Michaels je twittao fotku sebe i Kim K u rođendanskoj čestitci Evi Longoriji. Nažalost, post je obrisan, jer se Bret čim je utvrdio grešku ispravio s pravom čestikom Evi (bez fotografije!).

Lucy Hale

„Netko je danas bio ozbiljno uvjeren da sam Selena Gomez i pokušao mi je uzeti mobitel kako bi nazvao Justina Biebera.“ Možemo li mu zamjeriti?

Theo James

Zvijezdu filma 'Divergent' paparazzo je zamijenio za Jamesa Franca. Kasnije je za Hollywood.com rekao „Bilo je zanimljivo biti čovjek u tom trenutku, mahnuti i reći 'Što ima, čovječe?', ali on je bio, kao, 'Gdje ideš?'  i ja sam rekao 'Hm, idemo po neku hranu, zašto me snimaš?' i onda je prestao i bilo je jasno da je bio, kao 'O sr***.' Mislio je da sam ja j**** James Franco.“.

Sarah Hyland

Zvijezda „Moderne Obitelji“ često biva zamijenjena sa Milom Kunis. Čak ni Teen Vogue nije utvrdio razliku.

Colton Haynes

Glumac („Teen Wolf“) se običavala pretvarati da je pop pjevač, slikajući se s obožavateljima.

Ed Sheeran

Pjevač  je za MTV novosti izjavio da je to bio razlog što je pitao Ruperta Grinta da nastupi u njegovom 'Lego House' spotu.  Naknadno, Grint je priznao da katkad glumi da je Sheeran kako bi zbunio fanove.

Izvor: MTV.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Kanye West nakon sukoba sa Wiz Khalifom neće spominjati djecu

Kanye West se ispričao za jedan dio svoje poduže svađe sa Wiz Khalifom i Amber Rose.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: