• Sada 3 From 1
  • Sljedeće 22.40H Vidiots #110
  • Kasnije 23.10H Ridiculousness #910
  • Još kasnije 23.30H Clickbait #104

Vijesti

Schindlerova lista u dirljivoj izvedbi 2CELLOS! (Menart Promo)
2Cellos
Vijesti

Schindlerova lista u dirljivoj izvedbi 2CELLOS!

Objavljeno 21.04.2017. 16:30h Izvor slike: Menart Promo
2CELLOS su danas objavili novi spot, na temu iz filma Schindlerova lista. Dirljivu i tužnu temu iz Spielbergovog remek djela koji prikazuje tužnu sudbinu Židova u Drugom svjetskom ratu, 2CELLOS su odsvirali u Zagrebu, a spot je režirao Darko Drinovac.

“Ambijent stare tvornice koju smo pronašli savršeno je odgovarao ovoj tužnoj i potresnoj temi. Uz nas, u spotu se pojavljuje i djevojčica koja šalje poruku mira.”, rekao je Stjepan Hauser o novom spotu.

Spot je objavljen uoči obilježavanja Jom Hašoe. U ponedjeljak, 24. travnja se obilježava tužan dan, dan sjećanja na holokaust i heroizam. Na  taj se dan Židovi se sjećaju šest milijuna ubijenih sunarodnjaka, žrtava nacizma i fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser diljem svijeta promoviraju hvaljeni novi album “Score” na kojem je objavljena i “Schindlerova lista”.

2CELLOS će u sklopu nove turneje na kojoj predstavljaju novi album i novi show u pratnji orkestra, nastupiti i u pulskoj Areni, 2. srpnja!

Pogledaj video

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

MTV VMAs: 27. kolovoza ponovo na zapadnoj obali

Godišnja dodjela MTV Video Music Awards održat će se u Los Angelesu u noći između nedjelje i ponedjeljka, 27. na 28. kolovoza, u dovorani Fabulous Forum u Inglewoodu, Kalifornija.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: