• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

Vijesti

Say It In Song vikend (Promo MTV)
vikend
Vijesti

Say It In Song vikend

Objavljeno 26.09.2015. 08:00h Izvor slike: Promo MTV
Ovog vikenda umjesto riječi, komuniciramo pjesmom! Subota od 12:20 i nedjelja od 12:10 na MTV kanalu su rezervirani za popularnu MTV seriju "Say It In Song", na čelu s Redfooom.

Želite svojoj simpatiji izjaviti ljubav tako da je oborite s nogu, dati otkaz na najluđi mogući način i postanete legenda među kolegama, poželite nekom dragom sretan rođendan ili čestitati roditeljima godišnjicu braka… jedini problem je što vam nedostaju prave riječi za to.

Ne brinite više o tim stvarima jer je MTV ima rješenje! Umjesto riječi, koje često usfale baš kada su najviše potrebne, iskoristite univerzalni jezik – glazbu, i recite to pjesmom!

“Say It In Song” je nova glazbena emisija, koju ovog vikenda možete gledati na MTV-u, a vodit će je član čuvenog elektro-rap dvojca LMFAO, Redfoo.

Oslanjajući se na jedinstvenu moć glazbe da poveže ljude na moćan način, "Say It In Song" će zahvaljujući pjesmama prenijeti važne poruke kroz različite kreativne ludorije kao što su plesne točke, intimne serenade, spotovi "iz kućne radinosti", glazbene podvale i mnoge druge… gledatelji će dobiti uvid u pozadinu priče i pratit će kako se čitava akcija odvija dok tim stručnjaka osmišljava i priprema čitavu točku, a onda će uslijediti finalno iznenađenje i reakcija.

Zato, ukoliko želite iskoračiti iz zone prijateljstva, pitate nekoga da se uda za vas ili prekinuti, obaviti "onaj" razgovor s djecom tinejdžerima ili se jednostavno želite   ludo zabaviti i nešto otpjevati, onda obavezno gledajte "Say It In Song" jer ćete dobiti odlične ideje!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Chrisu Brownu zabranjuje se ulaz u Australiju zbog "lošeg ponašanja"?

Chris Brown je planirao turneju u Australiji i na Novom Zelandu, ali sada nije sigurno da će održati zbog problematičnog ponašanja van scene.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: