• Sada 3 From 1
  • Sljedeće 16.30H Faking It #219
  • Kasnije 16.50H Faking It #220
  • Još kasnije 17.10H Punk'd #606

Vijesti

Ridiculousness 4 vikend
MTV vikend
Vijesti

Ridiculousness 4 vikend

Objavljeno 10.05.2014. 00:25h
Ovog vikenda gfledajte epizode urnebesne emisije Ridiculousness! Najsmješnije amaterske video snimke i ludilo koje se ne propušta - subotui nedjelju od 12:10!

Ne gubite vrijeme sami tražeći najsmješnije amaterske video snimke koje kruže internetom, jer ćete u svakoj epizodi serijala Ridiculousness naći najbolji izbor - Ridiculousness preuzima najsmješnije snimke s interneta i od njih stvara epizode koja su provokativne, vanvremenske, ali i urnebesno smiješne i bizarne - ovo se ne propušta!

Glavno "pogonsko gorivo" serijala Ridiculousness je voditelj Rob Dyrdek, koji svojim jedinstvenim stilom, ritmom i zaraznom energijom uokvirljuje sve ove neviđene lomove, padove i fore. Rob će u četvrtoj sezoni ovog zabavnog serijala prikazati najnovije "ulovljene" klipove i zajedno se smijati s dodatnim voditeljima, a to su već poznati Sterling "Steelo" Brim i Chanel West Coast.

Snimljena na setu u studiju, s publikom sastavljenom od fanova i slavnih gostiju kao što su Nick Swardson, Snoop Lion, Michael Jordan, kao i Robovi roditelji, serijal Ridiculousness donosi najbolje s interneta na MTV, time podižući običnu emisiju s video snimkama na jednu drugu, višu razinu - a i sve je toliko zarazno i smiješno da ovo zaista morate gledati i smijati se dok jednostavno ne možete više!

Ridiculousness 4 vikend - subota 10. i nedjelja 11. svibnj od 12:10 do 16:10!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

MNEK - pogledajte "Every Little Word"

Pogledajte spot za prvi singl mladog engleskog pjevača.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: