• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sljedeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

Vijesti

Red Bull RapLika: sudionici regionalnog finala iz Srbije (Promo / Red Bull RapLika)
Red Bull RapLika
Vijesti

Red Bull RapLika: sudionici regionalnog finala iz Srbije

Objavljeno 15.05.2017. 13:30h Izvor slike: Promo / Red Bull RapLika
Tuzla će u subotu, 20. svibnja ugostiti osam najboljih freestyle MC-jeva iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, koji će se boriti za titulu pobjednika Red Bull RapLike 2017, najvećeg regionalnog hip hop natjecanja. Pogledajte video-predstavljanja trojice mladih majstora u sklapanju improviziranih rima, koji će u regionalnom finalu predstavljati Srbiju.

Veliko regionalno finale Red Bull RapLike se približava: Soni trg u Tuzli će za koji dan biti poprište sudara osam najboljih MC-jeva iz regije, kada će se saznati tko će od njih ponijeti krunu kralja freestylea.

U regionalnom finalu sudjeluju: Arot, Darko Richter i MC Nuha iz BiH; Krljo i Sultan iz Hrvatske; te Mali Princ Popz, Samuraj Krek i VeB iz Srbije.

Video profili donose kratka predstavljanja trojice finalista iz Srbije: Mali Princ Popz, Samuraj Krek i VeB otkrivaju svoje motive i očekivanja, jake i slabe tačke, što misle o protivnicima i štošta drugo.

VeB je pobjednik državnog finala Red Bull RapLike u Srbiji: momak britkog jezika i duhovitog uma, jedan je od najpoznatijih i najcjenjenijih bettlera u regiji, kako u freestyle (improvizaciji) tako i u pre-written bettlovima (s prethodno napisanim tekstom).

Samuraj Krek je još jedan momak s velikim iskustvom i odličnim regionalnim rejtingom u obje vrste bettlova. Dokaz za to je i činjenica da je dobio direktnu pozivnicu žirija za sudjelovanje u regionalnom finalu, iako je u Srbiji bio treći.

Mali Princ je svakako MC na kojeg valja obratiti pažnju. Svojim nastupom u državnom finalu Srbije zaslužio je da ga žiri odabere za osmog sudonika regionalnog finala, između svih ostalih sudionika državnih finala.

Njih trojicu će tuzlanska publika imati priliku gledati u subotu, 20. svibnja kada će se, s ostalim finalistima, boriti za titulu najboljeg regionalnog freestylera. Njihove nastupe će ocjenjivati žiri u sastavu: Brano (Dubioza Kolektiv), Frenkie, Grasshopper, Toza (Rap Skillz), te Celo 385 (Azzlackz). Voditeljica je popularna Sajsi MC, a glazbenu podršku pruža DJ Soul.

Oni će, kao i ostali finalisti, u grad soli stići dan ranije kako bi se družili i zagrijali na službenom Warm Up partyju Red Bull RapLike u petak, 19. svibnja od 17h na trgu ispred cafe bara Sloboda, uz DJ Soula i roštilj te od 20h u Slobodi uz hip hop zabavu na kojoj gostuje DJ Mrki (Beograd).

Subotnje natjecanje na Sonom trgu počinje u 17h, a ulaz je slobodan. Za sudionike regionalnog finala, pored glavne nagrade, predviđena je i nagrada koju dodjeljuje Buzz Sneaker Station.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Katy Perry obožava novu pjesmu Iggy Azaleae

Doduše, čula je tek dijelove, ali...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: