• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sljedeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

Vijesti

Red Bull RapLika: Oni predstavljaju BiH u regionalnom finalu (RedBull Promo / Sulejman Omerbasic)
Red Bull RapLika
Vijesti

Red Bull RapLika: Oni predstavljaju BiH u regionalnom finalu

Objavljeno 04.05.2017. 16:00h Izvor slike: RedBull Promo / Sulejman Omerbasic
Red Bull RapLika 2017, najveće regionalno hip hop natjecanje, ulazi u završnicu: veliko finale je zakazano za 20. svibnja u Tuzli, gdje će se saznati kto je najbolji freestyler u regiji. BiH predstavljaju tri MC-ja: Arot, Darko Richter i MC Nuha. 

Do regionalnog finala Red Bull RapLike ostalo je manje od tri tjedna. Osam najboljih freestyle MC-jeva iz regije priprema se za natjecanje na kojem će pasti odluka tko od njih zaslužuje ponijeti krunu kralja freestylea.

U finalu sudjeluju: Arot, Darko Richter i MC Nuha iz BiH; Krljo i Sultan iz Hrvatske; te Mali Princ Popz, Samuraj Krek i VeB iz Srbije.

Kratki video profili donose predstavljanje bh. sudionika u regionalnom finalu. Arot, MC Nuha i Darko Richter govore o svojim motivima za sudjelovanje, kako se pripremaju, kakva su njihova očekivanja...

Arot je pobjednik bh. finala Red Bull RapLike 2017. Iako mlad, već ima zavidnu regionalnu reputaciju u pre-written bettleovima (borbe s prethodno napisanim tekstom). Prvi put se natječe u freestyleu (improviziranom repanju) i odmah je dokazao svoj talent.

Darko Richter je pobjednik prošlogodišnjeg bh. izdanja Red Bull RapLike i u Tuzli brani titulu. Veteran freestyle rap natjecanja, sudjelovao je u Red Bull MC Battleu 2012.

MC Nuha je osvojio drugo mjesto u bh. finalu Red Bull RapLike 2017. Njegovo ime je dobro poznato u freestyle krugovima: viceprvak Red Bull MC Battlea 2012, ponovo će se pokušati popeti na regionalni tron.

Njih trojica će se u subotu 20. svibnja, zajedno s ostalim finalistima, boriti za titulu kralja regionalnog freestylea. Natjecanje na Sonom trgu u Tuzli počinje u 17h, a ulaz je slobodan.

Više na web stranicu i Facebook profilu natjecanja.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Vrhunska gastronomija na ovogodišnjem Sonar festivalu

Vrhunski kuhari okrunjeni Michelin zvjezdicama kreirali su meni za VIP uzvanike barcelonskog Sonara...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: