• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sljedeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

Vijesti

Red Bull RapLika 2017: idućeg tjedna državna finala! (Red Bull RapLika Promo)
Red Bull RapLike
Vijesti

Red Bull RapLika 2017: idućeg tjedna državna finala!

Objavljeno 14.04.2017. 12:40h Izvor slike: Red Bull RapLika Promo
Prijave za najveće regionalno natjecanje u freestyle repanju su završene, a žiri je odabrao najbolje MC-jeve koji će nastupiti u državnim finalima i pokušati izboriti mjesto u regionalnom finalu Red Bull RapLike 2017. Državna finala na rasporedu su već idućeg tjedna.

Žiri u Hrvatskoj je svoje predstavnike u regionalnom finalu već odredio putem online odabira, a tu čast dobili su Sultan i Krljo. U Srbiji i Bosni i Hercegovini bit će održana državna finala, na kojima će se MC-jevi u verbalnim duelima jedan-na-jedan boriti za mjesto u regionalnom finalu.

Prvo kvalifikacijsko natjecanje bit će održano u Beogradu u Klubu Fest u Zemunu, u utorak 18. travnja s početkom u 21h. Žiri koji će odlučivati o tome tko će predstavljati Srbiju u regionalnom finalu činit će Relja, Grasshoper i Frenkie, a u konkurenciji će se naći osam MC-jeva: VeB, Samuraj Krek5, L. A. F., Lejdi Lerdi, Krajski, Mali Princ Popz, Crazy Rastaman i Antaaa. Natjecatelje i publiku kroz večer će voditi popularna Sajsi MC, dok će se za glazbu pobrinuti DJ Mrki. Ulaz na događanje je 200 dinara, a uz kupljenu kartu gosti dobivaju jedno piće gratis.

Tri dana poslije, u petak 21. travnja na redu je BiH finale Red Bull RapLika. Osam bh. MC-jeva - Doe, Arot, Noti Limun, Normala, MC Nuha, Traka MC, Perla i Chipppa - suočit će se u sarajevskom The Loft Clubu, gdje će njihovo freestyle umijeće ocjenjivati žiri u sastavu Shtela, prof. sterMa i Frenkie.

Za glazbenu podlogu zaduženi će biti DJ ekipa Insani u Membrani, dok će se u neuobičajenoj ulozi voditelja naći DJ Soul. Vrata se otvaraju u 21h, a ulaz je 5 KM, u što je uključena konzumacija.

Žiri će pored pobjednika iz Srbije i Bosne i Hercegovine imati pozivnicu za još po jednog od sudjelovatelja državnih finala, a specijalnu pozivnicu za regionalno finale će poslati i jednom MC-ju po odabiru iz neke od zemalja regije. Osmi natjecatelj će biti prošlogodišnji pobjednik bh. izdanja Red Bull RapLika, Darko Richter.

Time će biti zaokružena lista od osam najboljih MC-jeva koji će na velikom regionalnom finalu Red Bull RapLika 2017, 20. svibnja u BiH, pokušati domoći laskave titule najboljeg regionalnog freestylera.

Za sve vijesti i informacije, pratite web stranicu i Facebook profil natjecanja.

Fotografije u tekstu: Foto: RedBull Promo/Sulejman Omerbašić

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Cher i Kim Kardashian na premijeri filma "The Promise"

Cher je bila neobično aktivna u 2017.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: