• Sada Top 10@10
  • Sljedeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vijesti

Prijatelji benda Auguste snimili spot za "Prosinac" u tajnosti (Promo/Dallas Records/Josip Ninković)
Vijesti

Prijatelji benda Auguste snimili spot za "Prosinac" u tajnosti

Objavljeno 16.12.2016. 12:30h Izvor slike: Promo/Dallas Records/Josip Ninković
Sredinom studenog Auguste su predstavile novu pjesmu "Prosinac", a upravo su početkom prosinca prijatelji ove skupine u tajnosti  snimili videospot, kao poklon za blagdanske dane. Videospot je sniman u Zagrebu, u atmosferi predivnog adventskog razdoblja na zagrebačkim ulicama...

Iza čitave ideje stoje troje prijatelja i prijateljica – Paula Garić, Josip Ninković i Zrinka Kunić, koji su zbog činjenice da jednostavno vole pjesmu "Prosinac" i nakon inicijalne Pauline ideje o snimanju spota u tajnosti, okupili šaroliku ekipu benda te u razdoblju od nekoliko dana u centru Zagreba pjevali «Prosinac» i objektivom kamere bilježili najljepše trenutke.

Kako je došlo do same ideje, otkrila je Paula Garić, idejna začetnica: "Sve je krenulo kada mi je Gordana prvi puta pustila „Prosinac“. Ostala mi je u uhu, stalno sam je pjevušila i nisam mogla izbaciti refren iz glave. Kad mi ju je poslala, slušala sam je cijelo jutro i poslije ručka sam legla i zaspala. U tom popodnevnom power napu uspjela sam sanjati da smo Ninac (Josip Ninković) i ja na Sljemenu i snimamo spot u snijegu. Kad sam se probudila ostala mi je ta ideja, predložila sam je Nincu, makar nisam bila sigurna je li stvarno dobra ideja ili je bezveze. Nincu je ideja na kraju isto bila dobra. Prvo smo im planirali snimiti fan video, ali smo htjeli uključiti što više ljudi pa sam se sjetila Zrinke, javila joj se s idejom i sve je odjednom preraslo u cijeli spot.»


Foto: Universal Music HR Promo

U samom startu želja je bila dočarati i duh zagrebačkog Adventa: "U hodu smo dogovarali kako će spot izgledati, ali temeljna zamisao je bila da u spotu bude dočaran duh Adventa s puno lampica i gradskih prizora s Auguste prijateljima, baš nekako u skladu s pjesmom – veselo blagdansko zajedništvo. Odmah smo znale da će im se to svidjeti jer spot zapravo odražava sve što Ivana i Gordana zapravo jesu – vesele, nasmijane i šašave", zaključila je Paula.

Koliko je ova gesta oduševila cure iz Auguste, Gordanu Marković i Ivanu Lulić, možete vidjeti u ovom Instagram videu:

"Zadnji put smo tako plakale kad smo prvi put vidjele naš odštampani CD...", napisale su na svom Facebooku.

Pogledajte kako spot, tj. predivni poklon od prijatelja izgleda:

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Bastille objavili pomalo jezivi spot

Pogledajte video za "Blame".

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: