• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Vijesti

Pretjerala je: Kimina stražnjica je izmaknula kontroli (Getty Images)
Kim Kardashian
Vijesti

Pretjerala je: Kimina stražnjica je izmaknula kontroli

Objavljeno 04.05.2017. 16:15h Izvor slike: Getty Images
Čak se i doktori slažu da je Kimina stražnjica prevelika i da je starleta pretjerala s povećanjem stražnjice po kojoj je prepoznatljiva.

Doktor Aardon Rollins, koji je navodno zadužen za izgled najpoznatije stražnjice na svijetu, izjavio je da je Kimina pozadina počela ličiti na balon koji se sve više napuhuje i dolazi do točke pucanja. On upozorava sve žene da pogledaju kako izgleda jedna takva stražnjica prije nego se odluče na sličan zahvat.

Dodao je da sve više pacijenata koji dolaze kod njega traže da im stražnjica izgleda kao kod Kylie Jenner prije nego Kim, jer je Kylie mlađa i zategnutija. Također je upozorio da se prije zahvata treba riješiti celulita kako rezultati ne bi bili loši kao kod Kim jer celulit ostaje i nakon zahvata.

kim kardashian / mtv vma 2016 / getty images

"Kim ima dvoje djece. Udebljala se jednom, pa je smršavila, pa se opet udebljala i smršavila. To vam je kao kad napušete i ispušete balon. Nije ni čudo što tako izgleda. Sve radi protiv nje i ona tu ne može ništa", dodaje doktor.

Posljednje slike Kim u Meksiku izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama na račun izgleda njene stražnjice i pale su optužbe da starleta svih ovih godina retušira svoje slike kako bi izgledala savršeno.

Čudno je da Kim na slikama ne izgleda besprijekorno, pa su fanovi ljuti na nju jer ih je obmanjivala i plasirala lažne slike, kao i da se podvrgnula plastičnim operacijama i da nije dobar uzor mladim djevojkama.

Dok su je jedni napadali, drugi su joj stali u obranu govoreći da svi imamo celulit i da je prirodno da tako izgleda.

Izvor: Mirror

Foto u tekstu: Getty images

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Red Bull RapLika: Oni predstavljaju BiH u regionalnom finalu

Red Bull RapLika 2017, najveće regionalno hip hop natjecanje, ulazi u završnicu: veliko finale je zakazano za 20. svibnja u Tuzli, gdje će se saznati kto je najbolji freestyler u regiji. BiH predstavljaju tri MC-ja: Arot, Darko Richter i MC Nuha. 

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: