• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

Vijesti

Ono kada te Emma Watson iznenadi tijekom FaceTime razgovora s mamom (Getty Images)
Emma Watson
Vijesti

Ono kada te Emma Watson iznenadi tijekom FaceTime razgovora s mamom

Objavljeno 07.05.2017. 13:20h Izvor slike: Getty Images
I uz to ti da mali, ali zlata vrijedan savjet!

Većina tinejdžera može smisliti mnogo boljih načina na koji će provesti vrijeme od FaceTime razgovora s roditeljima. Ipak, za jednu sretnu djevojku ovo je iskustvo poprimilo potpuno neočekivan zaokret kada ju je tijekom chata s majkom iznenadila... Emma Watson!

Tinejdžerka Therese Kiara je od kuće vodila jedan ovakav razgovor s majkom koja je čekala u redu u prodavaonici. Kada je supermama shvatila da iza nje stoji slavna glumica - glavom i bradom - okrenula se prema Emmi i zamolila ju da pozdravi njezinu kćerku.

"Učila sam za ispit iz biologije kada me mama nazvala i pokazala mi da iza nje stoji Emma Watson, kojoj je potom prišla i pristojno upitala Emmu može li me pozdraviti preko kamere. Bila je tako ljubazna i draga," napisala je djevojka, a prenio People.

Emma, naravno, ne bi bila Emma, da mladoj obožavateljici nije udijelila savjet koji je totalno u stilu Hermione Granger.

"Bok! Marljivo uči!" rekla je glumica.

Therese je prava sretnica, bez obzira na to što nije uživo upoznala Emmu. Djevojka sada ima foto-zapis njihovog kratkog FaceTime susreta, čime se ne može pohvaliti baš svatko. Ustvari, većina ljudi neće biti te sreće, jer je Emma ranije ove godine za Vanity Fair izjavila kako se više ne misli fotkati s fanovima koje svakodnevno susreće.

"Za mene, to je razlika između mogućnosti da imam i nemam život. Ako me netko fotka i to objavi, u roku od dvije sekunde svi će znati točnu lokaciju gdje se nalazim unutar 10 metara."

"(Javnost) može vidjeti što imam na sebi i s kime sam u društvu. Jednostavno im ne mogu otkriti takve podatke pomoću kojih me mogu pratiti."

Ipak, glumica je u istom razgovoru istaknula kako je s fanovima voljna pričati o Harryju Potteru i kako će "odgovoriti na svako pitanje" koje obožavatelji imaju o malom čarobnjaku. Također, nikada neće odbiti ni djecu jer zna koliko klincima znači upoznati svoje omiljene zvijezde.

Izvor: Cosmopolitan

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Pornhub ima poklon za tvoju mamu

Za slučaj da je baš želiš obradovati...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: