• Sada World Stage
  • Sljedeće 19.50H 3 From 1
  • Kasnije 20.00H Hip Hop Chart
  • Još kasnije 20.50H 3 From 1

Vijesti

One Direction
Vijesti

One Direction u minuti rasprodali Madison Square Garden

Objavljeno 09.04.2012. 15:00h
...a  imajte na umu da je ova dvorana u New Yorku treći najveći koncertni prostor na svijetu. Plus, pogledajte i njihove TV nastupe koje su imali tokom vikenda u SAD-u.

Već smo navikli na vijesti da se nastupi aktualnih zvijezda ili ulaznice za velike festivale rasprodaju za samo par sati, ili manje, od trenutka kada se "otvori" mogućnost prodaje preko interneta. Ali, One Direction su ipak postigli ozbiljan rekord - za njihov nastup u njujorškoj sali Madison Square Garden, najavljen za 3. prosinca ove godine, sve karte su planule za manje od jedne minute. Da bi se shvatilo o kakvom golemom uspjehu se radi, treba znati da je Madison Square Garden, s kapacitetom od preko 20.000 mjesta,  treći najveći koncertni prostor na svijetu.

Ovu vijest je, kao i obično, prva preko svojeg Twittera objavila Jay, mama člana benda Louisa Tomlinsona, nakon čega su uslijedile brojne čestike fanova i kolega.

One Direction su u međuvremenu postali i prvi britanski bend u povijesti koji je s debitantskim izdanjem, albumom "Up All Night" startao na prvom mjestu američke Billboard 200 liste albuma, dok je njihov prvi američki singl, pjesma "'What Makes You Beautiful", debitirala na 28. mjestu Top 100 liste singlova - prije nego što je i jednom puštena na radiju.

Mladi britanski boy bend je nastavio sa svojom medijskom kampanjom kojom polako "preuzimaju" SAD - u emisiji Saturday Night Live izveli su pjesmu "One Thing" (izvedbu možete pogledati ovdje) i pjesmu "What Makes You Beautiful" (snimka ovdje), a pojavili su se i u okviru komičnog serijala iCarly - "njihov dio" nove epizode možete pogledati ovdje.

Izvor: popcrush.com, idolator.com

Komentari

Nandos1D
Nandos1D
09.04.2012 15:37
proud!! *_* još sam da imaju kod nas koncer!!...
Stella Juric
Stella Juric
09.04.2012 21:20
da bar *__*
RihannaQueen
RihannaQueen
15.04.2012 21:00
*__*

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Kćer Whitney Houston želi glumiti svoju mamu u filmu

Rihanna dobila konkurenciju…

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: