• Sada World Stage
  • Sljedeće 19.50H 3 From 1
  • Kasnije 20.00H Hip Hop Chart
  • Još kasnije 20.50H 3 From 1

Vijesti

film
Vijesti

Nick Cave: 'Ja sam megaloman s jako niskim samopoštovanjem'

Objavljeno 07.07.2014. 16:00h
A frontmen Bad Seedsa kaže i da ga glazba koju slušaju njegova djeca ponekad dovodi do očaja... 

Nick Cave je izjavio da je megaloman "s ekstremno niskim samopoštovanjem".

"Kada je riječ o poslu, tu sam megaloman", izjavio je Cave za New York Times, i dodao: "Ali megaloman s ekstremno niskim osjećajem samopoštovanja".

U intervjuu Cave je govorio i o glazbenom ukusu svojih 14-godišnjih blizanaca: "Moji klinci su u toj divnoj dobi kada tek otkrivaju što je dobro u glazbi. Samo nađu nešto na Spotify-u, i ponekad nabasaju na nešto od čega se stvarno mogu raspametiti. Ali ponekad kad čujem što slušaju dođemi da režem vene...". 

O slikama u svojim pjesmama glazbenik je rekao: "Kad pišem mislim na žensku publiku. U tom smislu, zapanjuje me to što neke žene smatraju seksi u mojim pjesmama". 

Nick Cave će održati niz solo nastupa na klaviru i tribina s publikom, koji će biti organizirani u okviru promocije filma 20,000 Days On Earth. Radnja filma počinje na 20.000 dan Caveova života i prati 24 sata njegovog dvadesttisućitog dana. 97-minutno ostvarenje hibrid je drame i stvarnosti glazbene ikone, 

a dosad je osvojio dvije nagrade na Sundance Film Festivalu - Iain Forsyth i Jane Pollard nagrađeni su za režiju u kategoriji dokumentarnog filma, a Jonathan Amos za montažu. Naša publika moći će film pogledati na ovogodišnjem Motovun Film Festivalu.

Izvor: NME

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Prince i Nile Rodgers obradili Davida Bowieja

Zajednički nastup dogodio se na Essence Festu prošlog tjedna...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: