• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

Vijesti

Najbolje glumačke transformacije ikada (Outnow.ch/Dark Knight Rises/Bane)
Vijesti

Najbolje glumačke transformacije ikada

Objavljeno 17.01.2017. 12:10h Izvor slike: Outnow.ch/Dark Knight Rises/Bane
Bane je bio najkul lik u "Vitez tame: Povratak", zar ne?

Upečatljivo obilježje glavnog zlikovca u filmu "Vitez tame: Povratak" je zastrašujuća maska koju nosi preko lica i ogromni mišići. Tom Hardy je za ovu ulogu nabacio skoro 20 kilograma mišića i masti u samo tri mjeseca.

Za The Daily Beast objavio je da će u sljedećem filmu "Fonzo", u kojem igra zloglasnog mafijaša Al Caponea, imati drugačiju vrstu transformacije.

via GIPHY

"Al Capone je imao 40 i nešto godina kada je preminuo, pa nije velika razlika u godinama između mene i njega sada", rekla je četrdesetogodišnja zvijezda serije "Taboo".

"On je dosta oslabio pred smrt jer je bolovao od sifilisa. Nije to klasični Al Capone kojeg uvijek zamišljate."

"Ne znam je li ta transformacija drastična kao kad sam bio Bane. Vjerojatno sam tad previše opteretio tijelo. Ja sam mali!", dodao je glumac koji je visok 1,75 cm. "Ako se prviše debljam, srušit ću se kao kuća od karata pod tolikim pritiskom."

"Ići iz jedne krajnosti u drugu ima svoju cijenu", priznao je. "Svakako sam osjetljiviji nego što sam bio. U usporedbi s Christinom Baleom, nisam imao toliko ekstremne preobraze tijela. Ali zbog tih promjena koje sam napravio, sad mi je teže nositi djecu, nemojte im to reći!"

Christian Bale je dakako kralj transformacija. On je izgubio nevjeroajtnu količinu kilograma u filmu "Nestajanje" pa je ponovo nabacio mišiće za "Batman počinje".

via GIPHY

Još jedan glumac koji se transformirao za svoju ulogu je irski glumac njemačkog porijekla Michael Fassbender. On je za film "Glad" u kojem je glumio aktivista za ljudska prava, Bobbyja Sandsa koji je štrajkao glađu, izgubio 20 kilograma. Živio je na borovnicama i voću.

via GIPHY

U filmu "Čudovište", Charlize Theron udebljala se i dovela do neprepoznatljivosti. U filmu je glumica serijskog ubojicu i dobacila uobičajeni glamur. Trud se isplatio jer je za ulogu dobila Oscara.

via GIPHY

Još jednom glumcu se isplatila preobrazba za film. Matthew McConaughey je drastično smršavio za ulogu u filmu "Dallas Buyers Club" u kojem je glumio dilera lijekova koji je obolio od HIV-a. Za ulogu je smršavio čak 22 kilograma, a donijela mu je prvog Oscara u karijeri.

via GIPHY

I naravno tu je i Renee Zellwegger. Ona se udebljala za ulogu Bridget Jones u "Dnevniku Bridget Jones", a potom ponovo smršavjela i zatim se udebljala još više za nastavak. Njena tajna?

Krafne. Za treći film više nije brinula o kilogramima.

via GIPHY

Izvor: theladbible.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

5 najboljih remixa hitova Shawna Mendesa

Od mega hita "Stitches" s prvog albuma "Handwritten" do "Treat You Better" s aktualnog "Illuminate"...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: