• Sada 3 From 1
  • Sljedeće 22.40H Vidiots #110
  • Kasnije 23.10H Ridiculousness #910
  • Još kasnije 23.30H Clickbait #104

Vijesti / Najave

Vikend u MSU: Iz@ Medošević & Borgie i NLV (Udruga Vidra)
Najave

Vikend u MSU: Iz@ Medošević & Borgie i NLV

Objavljeno 28.03.2017. 16:10h Izvor slike: Udruga Vidra
Šesti koncert četvrte MIMO sezone održat će se 2. travnja u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti u 20h...

Medijski inventar muzičkih originala (MIMO) organizirat će ovog vikenda, 2. travnja u Muzeju suvremene umjetnosti koncerte pod nazivom "„Na tragu šansone i alternirani folk“ i sklopu kojih stižu: Iz@ Medošević i Borgie iz Rijeke, a iz Pule NLV.

Kako bi publici što bolje predstavili glazbenike, tijekom koncertne stanke razgovarat će sa stručnim gostima iz svijeta glazbe koji komentiraju koncert, kao i same izvođače, te scenu općenito.

Iz@ Medošević riječki je alternativni pjesnik i glazbeni autor te multinstrumentalist. Album "Granulo je sunce" izdao je prošle godine za Dallas Records. Izet u to vrijeme počinje rad s ritam sekcijom Borgie, koju čine Pavišić i Vukić te održava koncerte i priprema materijal za drugi album.

Skupina NLV dolazi iz Pule te originalnu postavu čine Nikol Ćaćić, Luka Šipetić i Vedran Grubić.  S vremenom trojka prerasta u petorku, budući da su im se pridružili Roni Nikolić na bas gitari i Silvio Bočić za bubnjevima. Iza sebe imaju EP objavljen 2014. godine „...and who are you?“ i debi album jednostavnog naziva "NLV" koji je najavljen singlom "Sisters of the Sun". Album je producirao Marijan Jelenić iz Nole.

Posebnom ugođaju na koncertima pridonosi amfiteatarski oblik dvorane koji omogućuje posjetiteljima nesmetano praćenje procesa stvaranja glazbe uz kristalno čisti 3D zvuk.

Sav prihod od donacija ide izvođačima.

Više ne Facebook eventu OVDJE.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Lika Kolorado akustično na Glazbenom loncu 1. travnja

Svi dobro znaju da ono što vam netko kaže prvoga travnja nije baš uvijek istina. Ipak, postoji jedna istina kojoj možete mirne duše vjerovati, a ta je da upravo 1. travnja u Glazbeni lonac dolazi Lika Kolorado, i to u akustičnom izdanju. Ili barem tako organizatori tvrde

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: