• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti / Najave

Vikend prijedlog: Koncert mlade splitske kantautorice Billie Joan (Ziher Promo / Ana Kujundžić)
Billie Joan
Najave

Vikend prijedlog: Koncert mlade splitske kantautorice Billie Joan

Objavljeno 28.02.2017. 16:05h Izvor slike: Ziher Promo / Ana Kujundžić
Billie Joan samo što nije objavila svoj debitanski album kojeg će publika, koja dođe u Kavez u subotu, 4. ožujka, imati priliku poslušati u sklopu Glazbenog lonca...

Billie Joan, pravim imenom Ivana Pezo, kantautorica je iz Splita koja se glazbom počela baviti od malih nogu. Njen glazbeni izričaj mogao bi se okarakterizirati kao akustični društveni i socijalni komentar jer Billie Joan pjeva upravo o tim temama.

Iskrenost je sveprisutna dok tematika o neuzvraćenoj ljubavi ni o patnji bilo kakve vrste, neće biti; bar ne onih očiglednih.

Billie Joan nalazi se pod okriljem mlade nezavisne izdavačke kuće Juda records iz Sinja. Debitantski album “Barren Land” zajedno sa spotom izlazi u ožujku ove godine, a sastoji se od 11 akustičnih pjesama do kojih ćete moći doći na službenoj Bandcamp stranici Billie Joan.

Svoj prvi koncert Billie Joan otvorila je s demo festivalom „StArt“ u Splitu 2014. godine, nakon toga su se zaredali nastupi na festivalima poput HGFa, HR Demo Kluba, Jelen Demofesta, Zasviraj s Žujom - InMusic...

Nastupala je između ostalo ostalog s Ninom Romić, bila dio acoustic stage-a na Ferragosto Jamu u Orahovici, gostovala na Exposure music festivalu i Sound of Streets festu u Mariboru.

Pjesme koje će se naći na albumu prvijencu, neke od njih već izvođene, Billie Joan će izvesti u novom izdanju Glazbenog lonca u subotu, 4. ožujka s početkom u 20 sati!

Ulaz u Kavez je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.

Fotografija: Ziher Promo

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Global PR Summit Belgrade 1. i 2. lipnja

Globalni eksperti u području odnosa s javnošću i društvenih medija, najmoćnijih svjetskih brendova kao što su Unilever Hair Care, P&G, European Space Agency, Rolls Royce Motor Cars i SAP, prezentirat će na Globalnom PR Samitu u Beogradu svoja iskustva na najvećem PR događaju u regiji.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: