• Sada Clickbait #104
  • Sljedeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

Vijesti / Najave

"Ti si nam u mislima" - koncert posvećen Dinu Dvorniku 8. travnja (Promo Metropolis)
Dino Dvornik
Najave

"Ti si nam u mislima" - koncert posvećen Dinu Dvorniku 8. travnja

Objavljeno 20.03.2017. 16:00h Izvor slike: Promo Metropolis
Koncert posvećen Dinu Dvorniku održat će se 8. travnja povodom 9. obljetnice od odlaska kralja funka!

Prije tri godine Metropolis klub u Zagrebu pucao je po šavovima u funky ritmovima zahvljujući ludoj atmosferi koju je napravila ekipa banda Official Tribute To Dino Dvornik. Večer za pamćenje koja je lanisirala te glazbene čarobnjake na brojne pozornice, ostala je svim posjetiteljima u mislima, stoga je ekipa novozagrebačkog kluba Metropolis odlučila vratiti čarobni funky doživljaj, ali ovoga puta u proširenom izdanju.

"Drago nam je da smo ponovo u Metropolisu gdje je sve i počelo te zahvaljujemo event manageru Roku Staniću na pozivu na veliki koncert uz prošireno izdanje benda Tribute Dino Dvornik. Nadamo se da će to biti jedna odskočna daska za dalje i da ćemo još jednom pokazati koliko cijenimo rad te osobnost našeg Dina. Očekujemo vas u velikom broju u Metropolisu i spremamo nekolicinu malih iznenađenja", poručio je saksofonist Trubute to Dino Dvornik i ujedno član Prljavog kazališta, Ivica Premelč.

Njima će se kao gosti pridružiti i neka estradna imena koja su se "Kraljem funka" otpjevala duete: Ivana Banfić, Željko Banić Bane i drugi...

Grupu Tribute to Dino Dvornik čine neki od najboljih hrvatskih glazbenika koji su intezivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima preminulog pjevača.

Vrhunski bubnjam Damir Šomen svirao je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album "Live in Munchen", zajedno s klavijaturistom Gojkom Tomljenovićem koji je inače dugogodišnji član pratećeg benda Josipe Lisa i grupe The Bastardz. Na gitari je Zoran Jager, JEX-gitarist i osnivač grupe Bastard Bas, a basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i glavni član nekadašnje grupe Protokol. Iza druge klavijature krije se Jurica Leikauff, desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk i član Prljavog kazališta. Tu je još Ivica Premelč na saksofonu, također član Prljavaca. Glavni vokal je Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane i nekadašnji pjevač Radio Luksemburg, a koji posljednjih nekoliko godina gradi solo karijeru i iza sebe ima nekoliko suradnji s grupom Songkillers. 

Na koncertu će biti izvedeni svi najveći hitovi hrvatskog kralja funka poput "Tebi pripadam", "Ti si mi u mislima", "Manijak", "Ja bih preživio", "Ljubav se zove imenom tvojim", "Zašto praviš slona od mene", "Afrika"...

I dan danas je Dino Dvornik jedan od najvećih umjetnika naših prostora koji je uzor mnogim glazbenicima. Stoga ne propustite Official Tribute to Dino Dvornik u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog kluba Metropolis.

Ulaznice su u pretprodaji 25 kuna, a na koncert 35 kn i možete ih kupiti na prodajnim mjestima Eventima i na njihovoj službenoj stranici kao i u samom klubu svakim danom od 9:00 do 02:00h.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

MTV Summerblast: Vladari svjetskih pop i dance ljestvica stižu u Poreč

Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, Bebe Rexha, Tinie Tempah i R3wire & Varski prvi su potvrđeni izvođači festivala MTV Summerblast...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: