• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti / Najave

S.A.R.S. i Zabranjeno Pušenje headlineri Mega Bikers Susreta u Slavonskom Brodu (Šabački letnji festival promo / Bojan Vasiljević)
S.A.R.S.
Najave

S.A.R.S. i Zabranjeno Pušenje headlineri Mega Bikers Susreta u Slavonskom Brodu

Objavljeno 10.04.2017. 12:45h Izvor slike: Šabački letnji festival promo / Bojan Vasiljević
Da u Slavoniji i nije sve tako sivo iz godine u godinu pokazuju Mega Bikers Susreti u Slavonskom Brodu koji su već 14 godina jedni od najdražih okupljanja brojnih bikera, a i poklonika dobre svirke. Tako će biti i ove godine 12. i 13. svibnja.

Slavonski Brod polovicom svibnja postaje prava bajkerska republika. Možemo slobodno reći da je ovo jedna, ako i ne najveća manifestacija u Slavoniji koja okuplja 15000 ljudi i svake godine osigurava cijeloj regiji vrhunsku zabavu i atraktivne utrke ubrzanja.  

I dok mladi masovno odlaze iz Slavonije ova manifestacija jednostavno podigne i oživi taj kraj, te se u vrijeme trajanja Mega Bikers Susreta horde mladih posjetitelja slijevaju u Slavonski Brod.

Na Mega Bikers Susretima sudjeluju  bajkeri, ne samo iz cijele Hrvatske i iz susjednih zemalja, nego i iz brojnih europskih zemalja: Velike Britanije, Njemačke, Italije , Švicarske, Mađarske, Slovenije, Austrije i dr., a mnogi strani posjetitelji za njih kažu da su ovo jedni od najbolje organiziranih susreta u ovom dijelu Europe.

Brzo i žestoko bit će i ove godine na Mega Bikers Susretima 12. i 13.5. u Slavonskom Brodu. S utrkama ubrzanja, velikim defileom kroz grad, dvodnevni događaj bogat glazbenim programom jedan je od najvećih u regiji. Prošle su godine sudionici jurili i do 300 km/h na utrci koja okupi na tisuće posjetitelja i zaljubljenika u brze i snažne motore. Vozit će se i ove godine za prvenstvo Hrvatske, a sam brzinski okršaj počinje 13. svibnja točno u podne na Zapadnoj veznoj cesti, gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti najbrže motore u koje su neki vlasnici ulagali i po desetke tisuća eura da bi postizali tako veliku brzinu.


Foto: Moto Klub "Brod" Promo

Susreti su poznati i po iznimno kvalitetnom glazbenog programa na kojem su svih ovih godina nastupili najveći rock and roll bendovi i glazbenici naših prostora. Ono što pripremaju za 2017. godinu zasigurno će privući brojne goste. Naime, kako su potvrdili organizatori Slavonski Brod će 12. i 13. svibnja na poznatom izletištu Poloj, posjetiti trenutno jedan od najpopularnijih bendova današnjice S.A.R.S. i legendarno Zabranjeno pušenje. Uz njih će atmosferu dobro zagrijati Bravo band, Dali band, The Rockeri, već dobro poznati Trio u kombinacijama ZZ-topa i AC DC-a, Plagijat i Prorock.

No nije samo koncertno događanje koje se uvijek odvija na vrhunskom razglasu mamac za posjetitelje. Samo trodnevno događanje odvija se na SRC 'Poloj', službeno najljepšoj riječnoj plaži u Europi, a udaljenoj jedva 3000 metara od strogog centra grada. Prostor je idealan za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod. Kombinacija atraktivnih moto trka i odlične svirke zasigurno će biti odličan mamac za mnoge posjetitelje, a i poznati štimung brodske zabave koji svake godine privuče na tisuće posjetitlja.

Ulaz na koncerte za bikere je slobodan, a za ostale 70 kn za oba dana.

Sve informacije pratite na Facebook eventu.
 

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Koncert Auguste ovog petka u zagrebačkom KSET-u.

Cure će obilježiti pet godina stvaranja...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: