• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti / Najave

Nola u Tvornici kulture 6. travnja (Aquarius Records Promo)
Nola
Najave

Nola u Tvornici kulture 6. travnja

Objavljeno 08.03.2017. 11:40h Izvor slike: Aquarius Records Promo
Koncertom će predstaviti EP "Negdje između"...

Glazba je emocija... i energija. Skupina Nola ima i jedno i drugo, ali energija benda nekako se najbolje osjeti i potvrđuje na koncertnom "terenu".

Nola stiže u Tvornicu kulture 6. travnja napokon i uživo predstaviti pjesme koje su dominirale radijskim top listama posljednih godinu dana. Od odličnog prvog singla "Drukčije" Nola je iz pulskog studija Partyzan poslala još tri jaka radijska singla - "Moj svijet", "Sve bi bilo lakše da je ljeto" i "Negdje između" po kojem je i nazvano novo studijsko izdanje, Nolin mini album.

Spomenuti singlovi, zajedno s još jednom novom pjesmom, naći će se na EP-ju "Negdje između" koji će Nola premijerno odsvirati u Tvornici, zajedno s niz drugih pjesama zbog kojih volimo Gabi i Marijana, pjevačicu izvanrednog glasa i autora, koji su glazbom ispisali jednu od najljepših (i najdugotrajnijih) ljubavnih priča.

Novi EP "Negdje između" bit će objavljen 6. travnja, na dan koncertne promocije u Tvornici kulture.


Foto: Aquarius Records Promo

ULAZNICE u pretprodaji po cijeni od 40 kn potražite u Aquarius Music Shopovima, na blagajni Tvornice kulture, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr. 

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Pet Shop Boys 12. kolovoza u Zadru

Nakon ogromnog uspjeha prvog dijela njihove svjetske Super turneje prošle jeseni, Pet Shop Boys se vraćaju u Europu ovog ljeta, te će po prvi put posjetiti Zadar u subotu, 12. kolovoza. Na jedinom nastupu u cijeloj regiji, bend će izvesti repertoar iz kompletne karijere, kao i pjesme s aktualnog albuma “Super”.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: