• Sada 3 From 1
  • Sljedeće 22.40H Vidiots #110
  • Kasnije 23.10H Ridiculousness #910
  • Još kasnije 23.30H Clickbait #104

Vijesti / Najave

Lisa Hannigan i Saint Sister u Tvornici kulture 30. ožujka (Getty Images)
Lisa Hannigan
Najave

Lisa Hannigan i Saint Sister u Tvornici kulture 30. ožujka

Objavljeno 29.03.2017. 15:35h Izvor slike: Getty Images
Irska kantautorica anđeoskog glasa Lisa Hannigan dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u četvrtak, 30. ožujka 2017. Prije nje će nastupiti Saint Sister.

Sjajne Saint Sister isto dolaze iz Irske, a iza imena se kriju Morgan MacIntyre and Gemma Doherty. Njihova glazba vuče utjecaje iz keltskih tradisijckih napjeva s harfom, folk glazbe 60-ih kao i electro popa, a sa svom tom pozadinom stvaraju atmosfolk, mještavinu soulful harmonija, sanjivih syntheva i kombiniraju to s elektro akustičnom harfom. Debitantski EP “Madrid” snimljen u suradnji s Alex Ryanom, basistom Hoziera, odveo ih je na turneju po Irskoj, Engleskoj, a nastupale su i na SXSW u Teksasu. Kritika hvali njihov sanjivi zvuk zbog kojeg ćete širom otvoriti oči.

Kao glavno ime večeri nastupit će Lisa Hannigan koja u Zagreb dolazi na krilima novog, trećeg albuma “At Swim”kojeg produkcijski potpisuje Aaron Dessner iz benda The National, a sjajno izdanje vodi ju na veliku europsku turneju.

Počela je karijeru u bendu Damiena Ricea, te je svojim vokalima doprinijela njegovom debitantskom uratku “O” koji je prodan u platinastoj nakladi. Iako je s njim nastupala sedam godina, tek je objavom vlastitog debitantskog uratka “Sea Sew” Lisin talent posao u potpunosti očit.

U to će se uvjeriti u zagrebačka publika sutra, 30. ožujka.

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji 80 kn, a na dan koncerta 100 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • www.entrio.hr

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Vikend u MSU: Iz@ Medošević & Borgie i NLV

Šesti koncert četvrte MIMO sezone održat će se 2. travnja u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti u 20h...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: