• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti / Najave

Global PR Summit Belgrade 1. i 2. lipnja (Foto: P World promo)
Najave

Global PR Summit Belgrade 1. i 2. lipnja

Objavljeno 24.02.2017. 14:35h Izvor slike: Foto: P World promo
Globalni eksperti u području odnosa s javnošću i društvenih medija, najmoćnijih svjetskih brendova kao što su Unilever Hair Care, P&G, European Space Agency, Rolls Royce Motor Cars i SAP, prezentirat će na Globalnom PR Samitu u Beogradu svoja iskustva na najvećem PR događaju u regiji.

Dvodnevno internacionalno okupljanje najvećih svjetskih stručnjaka otvorit će 1. lipnja ekskluzivni panel Tamare Bulok, glavne izvršne direktorice tvrtke Altitude Strategies, Doha.

Foto: P World promo

Regionalni PR eksperti imat će priliku čuti prezentaciju u području komunikacija, koju će predstaviti Andre Maning, iz tvrtke Akzo Nobel. U vezi s marketingom utjecaja i društvenih medija govorit će Heder Mitchel, predstavnik tvrtke Unilever Hair Care, dok će iskustva u podružju content PR-a predstaviti Jamal Al Mawed, predstavnik tvrtke Rolls Royce i Judit Magyar iz tvrtke SAP.

Foto: P World promo

Global PR Summit Belgrade predstavit će i dvije interaktivne radionice. Tema prve radionice bit će Vizualna komunikacija Scotta Hicksa, koji će se osvrnuti na iskustvo rada u tvrtki Facebook, jedna od tema bit će i PR Measurement.

Foto: P World promo

"S velikim zadovoljstvom, organiziramo novo okupljanje globalnih PR stručnjaka u Beogradu, radujemo se povratku u Beograd u kojem smo započeli organizaciju prvog događaja u području korporativnih komunikacija The Corporate Communication Experience, 2011. godine, koji je okupio preko pedeset stručnjaka tvrtki kao što su Google, Vera Wang, Christian Dior, BBC, Facebook.

Foto: P World promo

U dvodnevnoj razmjeni znanja globalnih i lokalnih PR stručnjaka sudjelovalo je je više od tri stotine stručnjaka iz regije. Ove godine, 1. i 2. lipnja pozivamo vas da ne propustite Global PR Summit u Beogradu," izjavio je Kosta Petrov, generalni direktor agencije P. World, internacionalne kreativne agencije koja je uspješno na globalnom nivou izgradila brendove, konferencije Corporate Communications Experience i Marketing Kingdom, organizirane u preko trideset zemalja.

Globalni PR samit podržalo je Društvo Srbije za odnose s javnošću i regionalni TV partner MTV.
Osigurajte svoje mjesto na Global PR Summit Belgrade, najvećem internacionalnom okupljanju svjetskih stručnjaka u području odnosa s javnošću i društvenih medija!

Iskoristite popust do 31. ožujka - karte možete kupiti preko službene P World promo stranice, OVDE.

Fotografije u tekstu: P World promo

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Edo Maajka s novim bendom u Tvornici kulture 18. ožujka

Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera ovih prostora, dolazi s fantastičnim novim bendom u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu 18. ožujka 2017.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: