• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vijesti / Najave

Dubioza Kolektiv 22. srpnja u Banjaluci na Demofestu (Goran Lizdek/Lampshade Media promo)
Dubioza kolektiv
Najave

Dubioza Kolektiv 22. srpnja u Banjaluci na Demofestu

Objavljeno 14.02.2017. 12:25h Izvor slike: Goran Lizdek/Lampshade Media promo
Dubioza kolektiv su prvo ime slavnog banjalučkog festivala.

Internacionalno poznata grupa Dubioza kolektiv prvi je poznati revijalni izvođač Demofesta, koji će se ove godine održati jubilarni deseti put, a popularni bend zasvirat će na velikoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci u subotu, 22. srpnja.

Dubioza kolektiv se tako vraća na najveći regionalni festival demo bendova, na kojem je posljednji put nastupila prije četiri godine, pritom obarajući sve dotadašnje rekorde posjećenosti. Podsjetimo, Demofest je tijekom njihovog nastupa prvi put morao zatvoriti vrata Kastela, jer je prostor za publiku bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

"Svi dobro pamtimo nastup Dubioze na šestom Demofestu i euforiju koja je tada vladala u publici. S obzirom na to da je bend od tada postigao zaista veliki uspjeh i van regije, te imajući u vidu činjenicu da Dubioza kolektiv sada u BiH svira samo jednom ili dva puta godišnje, odlučili smo da jedan od tih nastupa bude upravo na desetom Demofestu", kazala je Brankica Raković, PR direktorica Demofesta.

Dodala je da se nada da ove godine dio publike Demofesta neće ostati uskraćen za koncert crno-žute ekipe, s obzirom na to da se festival posljednje dvije godine održava na mnogo većem prostoru, nego što je to ranije bio slučaj.

"Možda Dubioza jest 'rasla' tijekom četiri godine koliko ih nismo vidjeli i čuli uživo, ali ni Demofest nije mirovao", rekla je Raković.

Podsjetila je da je još uvijek u tijeku natječaj za natjecateljski program festivala, koji će biti otvoren do 15. ožujka, te još jednom pozvala sve demo bendove s prostora ex-Yu da se prijave za nastup na desetom Demofestu.

Svi detalji u vezi sa prijavom, kao i novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenojs tranici festivala www.demofest.org, a Demofest možete pratiti i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.
Ovogodišnje izdanje Demofesta će se održati od 20. do 22. srpnja, a ostali detalji će uskoro biti poznati.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Najave

Lisa Hannigan u Tvornici kulture 30. ožujka

Irska kantautorica anđeoskog glasa Lisa Hannigan dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u četvrtak 30. ožujka 2017.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: