• Sada Ridiculousness #714
  • Sljedeće 15.00H Exit Music
  • Kasnije 15.30H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 16.20H 3 From 1

Vijesti / MTV Movie Awards

MTV Movie Awards 2014!
MTV Movie Awards

MTV vikend - MTV Movie Awards

Objavljeno 19.04.2014. 00:00h
Ukoliko niste pogledali MTV Movie Awards moći ćete ovog vikenda nadoknaditi propušteno i to u terminima 12:10 i 19:40 u subotu, a u nedjelju u 14:30 i 23:10.

Kada je objavljen popis nominacija za 2014 MTV Movie Awards, "Američki varalice" i"Vuk s Wall Streeta" vodili su sa po osam! Slijedili su ih "The Hunger Games: Catching Fire" sa sedam nominacija i "We’re the Millers" sa šest, dok su filmovi "12 Godina ropstva""Anchorman 2: The Legend Continues""Dallas Buyers Club"" Hobbit:  Smaugova pustoš" i "This is the End" imali po četiri nominacije.

Fanovi su mogli  glasati do subote 12. travnja, u kategorijama koje ne postoje ni na jednoj drugoj dodjeli nagrada, a koje uključuju Najboljeg komičara, Najboljeg negativca, Najbolji poljubac, Najus*aniji od straha, Najbolji glazbeni trenutak, #WTF MomentNajbolji par na filmuNajbolja tučnjavaNajbolji nastup bez majice i druge.

Na samoj dodjeli su Rihanna i Eminem po prvi put uživo izveli svoj hit "The Monster", a tko je sve otišao kući sa Zlatnim kokicama možete se prisjetiti ovdje, ili ovog vikenda na MTV kanalu. Imat ćete prilike pogledati i pre-show i glavnu dodjelu nagrada.

MTV Movie Awards - u subotu u 12:10 i 19:40, i nedjelju 14:30 i 23:30, samo na MTV-u.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV Movie Awards

"The Hunger Games: Catching Fire" - najbolji film na 2014 MTV Movie Awards

Na sinoć održanoj dodjeli MTV Movie Awards, film "The Hunger Games: Catching Fire" odnio je najviše statua zlatnih kokica, čak tri! Josh Hutcherson je osvojio nagradu za "Najbolju mušku ulogu", Jennifer Lawrence za "Najbolju žensku ulogu", dok je Jonny Depp nagradio cijelu postavu ovog ostvarenje nagradom za "Najbolji film".

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: