• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vijesti / MTV Movie Awards

MTV Movie Awards 2015
MTV Movie Awards

Amy Schumer će voditi 2015 MTV Movie Awards!

Objavljeno 11.12.2014. 11:55h
Schumer je postala prva voditeljica programa koja je odjednom preuzela sve MTV profile na društvenim mrežama i objavila ovu vijest za 210 milijuna pratitelja MTV-ja širom svijeta.

Post by MTV.

MTV je danas objavio da će Amy Schumer, poznata američka komičarka i glumica, biti voditeljica 2015 MTV Movie Awards dodjele koja će se održati u ponedjeljak 13. travnja 2015. u 06:00 po našem vremenu, a prenosit će se uživo iz Nokia Theatre L.A. dvorane u Los Angelesu, Kalifornija.

Schumer je postala prva osoba koja je odjednom preuzela sve MTV profile na društvenim mrežama kako bi ona sama najavila da će voditi program svojim  provokativnim smislom za humor pred 210 milijuna MTV fanova širom planete. Ovaj takeover je uključio i sat vremena smiješnih i šifrirannih tweetova, Instagram postova, Facebook postova, Vineova, Tumblr postova i Snapchat poruka, prije nego što je zapravo otkrila o čemu se radi.

"Počašćena sam što ću voditi nagrade", rekla je Amy Schumer. "Potrudit ću se da ponesem publiku sa sobom kao ’teen mom’ #breaktheinternet #breakmywater" bili su samo neki od njenih postova.

Poznata po mješavini iskrenosti i veoma direktnom smisla za humor, Schumer je kreatorica, zvijezda, spisateljica i ekskluzivna producentica serije "Inside Amy Schumer" koja je nominirana za nagradu EMI a prikazuje se na Comedy Central kanalu. Schumer će se naći i na veliom platnu u srpnju sljedeće godine u filmu "Trainwerck", komediji koju je sama napisala i na čijoj je realizaciji radila s režiserom Juddom Apatowom. Schumer u ovom filmu glumi s Billom Haderom, Brie Larson, Colinom Quinnom, Vanessom Bayer, Tildom Swinton, LeBron Jamesom i Johnom Cenom. Film su producirali Apatow i Barry Mendel.

"Opako duhovita i intelektualno veoma oštra, Amy Schumer je možda jedna od najvećih nada i talenata u komediji danas i nalazi se na pragu epske godine za nju, " rekao je Stephen Friedman, predsednik MTV-ja. "Oduševljeni smo što ćemo raditi s Amy kako bismo stvorili nepredvidljivi i presmiješni prikaz najvećih holivudskih blokbastera i najvećih zvijezda u industrije na onome što obećava da će biti najbolja Movie Awards dodjela ikada".

2015 MTV Movie Awards će ponovo započeti ljetnu blokbaster sezonu, što obećava da će ovo biti još jedna veoma duhovita, eksplozivna i "pretjerana" dodjela u kojoj će se naći omiljeni filmovi fanova, kao i njihovi omiljeni glumci i glazbenici. Osim toga, na dodjeli će se odati počast najboljim filmovima i nastupima od prošle godine, dok će se u njemu nalaziti i ekslkuzivni, prethodno neprikazani trenuci iz nekih od najviše očekivanih filmova za ljeto 2015. Nominacije će biti objavljene u dolazećim mjesecima. Televizijski prijenos će se prikazivati preko MTV globalne mreže od preko 60 kanala, 200 platformi na digitalnim medijima čime će dospjeti do preko pola milijarde domova širom planete.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV Movie Awards

MTV vikend - MTV Movie Awards

Ukoliko niste pogledali MTV Movie Awards moći ćete ovog vikenda nadoknaditi propušteno i to u terminima 12:10 i 19:40 u subotu, a u nedjelju u 14:30 i 23:10.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: