• Sada Teen Mom 2 S. 7 #714
  • Sljedeće 18.00H Ridiculousness #712
  • Kasnije 18.20H Ridiculosness #416
  • Još kasnije 18.40H 3 From 1

Vijesti / MTV Movie Awards

2016 MTV Movie Awards: Nastupaju Ariana Grande i Halsey (Getty Images)
MTV Movie Awards
MTV Movie Awards

2016 MTV Movie Awards: Nastupaju Ariana Grande i Halsey

Objavljeno 01.04.2016. 16:00h Izvor slike: Getty Images
Kendrik Lamar je novo ime među prezenterima nagrada...

Ovogodišnja dodjela filmskih nagrada “MTV Movie Awards", upravo je dobila dva moćna ženska pojačanja!

Opasna žena,  Ariana Grande, uživo će izvesti svoj novi mega hit “Dangerous Woman”, dok će Halsey premijerno izvesti “Castle”, pjesmu koja će se pojaviti u filmu “The Huntsman: Winter’s War.” 

Dodjelu  MTV Movie Awards vodit će Dwayne Johnson i Kevin Hart, a na MTV kanalu moći ćete je premijerno gledati u utorak, 12. travnja u 22:40h!

„Ovo je prvi put da izvodim ’Castle’, pjesmu koja mi je jako važna kao ženi jer govori o tome kako ne smijemo dopustiti da nam nešto stane na put. Jako sam sretna što mi MTV i ’The Huntsman’ pružaju priliku da prenesem tu poruku putem malih ekrana. Plus, izgledat će totalno moćno!”- rekla je Halsey.

Prezenterima nagrada pridružit će se i sedmostruki dobitnik Grammy nagrade, Kendrick Lamar. On će uručiti statuu zlatnih kokica pobjedniku u novoj kategoriji „Najbolja istinita priča“. Među već najavljenim prezenterima su Charlize Theron, Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Seth Rogen, Zac Efron, Olivia Munn i Gigi Hadid, a još novih imena bit će uskoro objavljeno. 

Will Smith je ovogodišnji dobinik „MTV Generation“ nagrade.

Film s najviše nominacija, njih čak jedanaest, je „Star Wars: Buđenje sile“! Za nagradu za najbolji film, osim "Star Warsa", još se natječu i „Avengers: Age of Ultron“, „Creed“, „Deadpool“, „Jurassic World“ i „Straight Outta Compton“.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV Movie Awards

Pogledajte novi insert iz filma "The Avengers: Age of Ultron"

Noć između nedjelje i ponedjeljka u Los Angelesu nije bila uzbudljiva samo zbog toga što su dodijeljene MTV Movie Awards, već i zbog toga što smo u okviru ceremonije mogli vidjeti ekskluzivne inserte iz ovogodišnjih blokbastera.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: