• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #605
  • Još kasnije 17.10H Ridiculousness #915

Vijesti / MTV Movie Awards

2015 MTV Movie Awards: komičar godine je...? (Movie Awards)
MTV Movie Awards 2015
MTV Movie Awards

2015 MTV Movie Awards: komičar godine je...?

Objavljeno 01.04.2015. 09:30h Izvor slike: Movie Awards
 "Comedic Genius Award" će dobiti Kevin Hart..

Kevin Hart će u subotu,12. travnja, na 24. dodjeli 2015 MTV Movie Awards dobiti vrlo posebnu nagradu. Ako vas Kevin Hart nije uspio nasmijati, onda je možda problem ipak u vama.... 

Upravo zato će Hart dobiti "Comedic Genius Award" na ovogodišnjoj MTV Movie Awards 2015. Specijalna nagrada, koju će ove godine Kevinu dati Jimmy Kimmel, namijenjena je komičaru koji uvijek uspije nasmijati publiku, bez izuzetka.

Hartov kolega iz filma "Get Hard", Will Ferrell, prvi je dobio ovu nagradu 2013.

Hart koji ne glumi samo u filmu "Get Hard", već između ostalog i u "The Wedding Ringer", i franšizi "Think Like A Man" and “Ride Along,” kao i mnogim stand-up specijalima, postao je brzo jedno od najprepoznatljivijih lica komedije. Počeo je kao komičar amater u klubovima Filadelfije, a radio je i kao prodavač cipela.

On će se pridružiti na sceni Amy Schumer koja će voditi show kao i počasnoj dobitnici "Trailblazer Award" Shailene Woodley u Los Angelesu 12. travnja.

Prezenteri nagrada bit će i Miles Teller, Reese Witherspoon, Vin Diesel i Sofia Vergara.

Ovogodišnja dodjela "MTV Movie Awards" ima nominirane u gotovo svim filmskim žanrovima ("The Hunger Games: Mockingjay Part 1" i "The Maze Runner") srcedrapateljne priče ("The Fault In Our Stars" i "Boyhood"), lude komedije ("Guardians of the Galaxy", "Neighbors", "The Interview", "The Wedding Ringer" i "Top Five"), prave heroje ("Selma" i "American Sniper") i mnoge druge.

Fanovi će moći uživati u epskim sukobima poput Channing Tatuma i Chrisa Pratta, potom komičara Chris Rocka i Kevina Harta za "Best Comedic Performance," Rosario Dawson i Jason Sudeikis, Jonah Hill i Seth Rogen za "Best WTF Moment," Meryl Streep i J.K. Simmons za "Best Villain", kao Zac Efron koji brani svoju titulu iz 2012 za "Best Shirtless Performance" protiv prelijepe Kate Upton i tinejdžerskog srcolomca Ansel Elgorta.

Nemojte propustiti!

Na vama je da odlučite pobjednike 2015 MTV Movie Awards! Glasajte!

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTV Movie Awards

Objavljene nominacije za 2015 MTV Movie Awards

MTV je danas objavio nominacije za 2015 MTV Movie Awards, jedinu dodjelu nagrada u kojoj će "Čuvari galaksije" izaći pred "Američkog snajperista", a neustrašive dame Jennifer Lawrence, Emma Stone, Shailene Woodley, Reese Witherspoon i Scarlett Johansson će se boriti za prestižnu statuu zlatnih kokica.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: