• Sada Top 10@10
  • Sljedeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vijesti / Ljubav i seks

Ovi periodi u godini najkritičniji su za vašu vezu (iStock Photo)
Ljubav i seks

Ovi periodi u godini najkritičniji su za vašu vezu

Objavljeno 16.04.2017. 15:25h Izvor slike: iStock Photo
Parovi, čuvajte se Valentinova (da, da), proljeća i ponedjeljaka.

Odjednom osjećamo veliko poštovanje prema parovima koji izguraju cijelu godinu bez prekida. Godina je, ustvari, jedan prilično dug period tijekom kojeg valja proći kroz razne uspone i padove i ostati u vezi. Jedna studija objavljena u Men's Health časopisu pozabavila se upravo ovom tematikom, a rezultati su iznenađujući. Evo dana, datuma i razdoblja u godini koji bi mogli biti najkritičniji po vašu ljubav.

1. Valentinovo

Zvuči suludo, ali mnogo parova prekida upravo na njihov, Dan zaljubljenih. Što je razlog ovome za sada nije poznato. Njemu se nije svidio poklon, a njoj to što je potpuno zaboravio na ovaj dan?

2. Proljetni praznici

Dani su sve topliji i duži, garderobe je sve manje, a hormoni divljaju... Odjednom postaje teško biti u vezi.

3. 1. April

Je li ovo neka bolesna šala? Zar postoje ljudi koji prekid doživljavaju kao nešto smiješno? Očito da.

4. Ponedjeljci

Evo još jedan razlog da ih mrzite. Ili možda ipak ne, jer mržnja vodi u depresiju i loše raspoloženje, a kada se tako osjećate nevjerojatno je lako započeti svađu s osobom koja vam je najbliža, vašim partnerom.

5. Ljeto

Ne kaže se bez razloga da je ljeto varljivo. Razloga može biti više, od djevojaka u ljetnim haljinama i razuzdanih Facebook postova vaših solo frendova, do nervoze koju sva ta strka oko godišnjeg odmora (ili nemogućnosti da se na isti ode) nužno povlači za sobom. A i vruće je, prevruće za pomirbeni seks.

Zaključak: Parovi najčešće prekidaju na proljeće ili koji tjedan prije praznika. Najmanje prekida događa se između kraja srpnja i početka listopada. Gotovo nitko ne prekida na Božić (to bi bilo stvarno brutalno, složit ćete se).

Izvor: Marie Claire

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Ljubav i seks

5 znakova da te koristi samo za seks

Dečko upozna djevojku. Privlačnost se osjeća u zraku i završe u krevetu. Ne prođe dugo, a ona se počinje pitati koristi li ju samo za seks.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: