• Sada 3 From 1
  • Sljedeće 22.40H Vidiots #110
  • Kasnije 23.10H Ridiculousness #910
  • Još kasnije 23.30H Clickbait #104

Vijesti / Ljubav i seks

Kako nekom anonimno javiti da ste ga možda zarazili (iStock Photo)
Ljubav i seks

Kako nekom anonimno javiti da ste ga možda zarazili

Objavljeno 19.04.2017. 15:45h Izvor slike: iStock Photo
Ukoliko ste se testirali na spolnu bolest i razultat je pozitivan, obavezno morate javiti svojim partnerima, a evo kako to napraviti bezbolno!

Ako vam se ikad dogodi da dobijete jednu od spolno prenosivih bolesti, naši savjeti vas čekaju OVDJE, ali ovim putem ćemo istaknuti još nešto jer "dobro je znati". 

Ukoliko ste na testu bili pozitivni na jednu od bolesti, svakako morate to javiti svojim partnerima. Jednostavno morate jer je to fer i jer ne možete dopustiti da se zaraza širi. Ne mora značiti da netko od vaših partnera ima tu bolest, ali mjere predostrožnosti su jako bitne.

Znamo da je neugodno tako nešto nekome javiti, ali znate kako se kaže "nad prolivenim mlijekom se ne plače" ili još bolje "poslije seksa nema kajanja" - treba djelovati.

Dakle, najbolje bi bilo da svima javite osobno, ali ako se baš nikako ne možete prisiliti, evo jedna stvar koja će vam pomoći.

Stranica STDCheck.com to radi anonimno umjesto vas.

Prilično je jednostavno, sve što trebate jest upisati e-mail adresu osobe kojoj želite javiti da bi bilo dobro da se testira.

Poruka stiže na engleskom i u njoj piše da je jedan od nedavnih seksualnih partnera pozitivan na spolnu bolest i da preporučuje testiranje. A mail izgleda ovako:

Foto: STDCheck.com

Naravno, osoba koja primi ovakav mail može to shvatiti kao šalu pogotovo jer piše na engleskom, ali možda i ne. Ukoliko imate način da provjerite je li se išla testirati super, ako pak nemate, onda bi bilo najbolje da joj kažete sami.

I koristite kondom ukoliko ne planirate trudnoću, niste u monogamnoj vezi ili ste se upuštate u avanture na jednu noć. 

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Ljubav i seks

Pornhub je napravio Snapchat za gole selfieje

Pornhub je konačno smislio odličan način da svoje gole selfieje podijelite s obitelji i prijateljima. Da, da...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: