• Sada Top 10@10
  • Sljedeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vijesti / Ljubav i seks

5 znakova da te koristi samo za seks (iStock Photo)
Ljubav i seks

5 znakova da te koristi samo za seks

Objavljeno 15.04.2017. 16:45h Izvor slike: iStock Photo
Dečko upozna djevojku. Privlačnost se osjeća u zraku i završe u krevetu. Ne prođe dugo, a ona se počinje pitati koristi li ju samo za seks.

Kada se radi o seksu i vezama, jedan od gorih scenarija učestalih u modernoj kulturi svakako je onaj kada se djevojka zaljubi u dečka koji je zainteresiran da vrijeme s njom provodi samo među plahtama. Nažalost, takvih tipova ima posvuda (i mogu biti oba spola, da se ne lažemo) - pa hajde da ih raskrinkamo!

1. Uvijek idete u kafiće.

Ako je dečko zainteresiran za nešto više od seksa, onda će željeti provoditi vrijeme s tobom upoznajući te. Iako izlazak na pivo ili čašu finog vina može biti veoma zabavan, ako je to jedino što radite smatraj to crvenom lampicom.

Pića su sjajna stvar za prvi sastanak jer se minimalno ulaže u vrijeme i novac. Ipak, dečko koji te želi upoznati i van spavaće sobe potrudit će se da smisli i neke druge aktivnosti koje možete upražnjavati.

Jedna od radosti je zajedničko isprobavanje novih i uzbudljivih stvari, a to može biti trendy restoran, izložba, muzej ili istraživanje tržnice!

via GIPHY

Izlazak na piće je zabavan s vremena na vrijeme, ali pića su obilježje tipova koji žele samo seks.

2. Niste povezani na društvenim mrežama.

Ako izlazite više od tri mjeseca, trebali bi biti prijatelji na Facebooku, pratititi se na Instagramu ili bar nekoj društvenoj mreži.

via GIPHY

Ako on svoje profile drži u tajnosti, imaš svako pravo na sumnju. Možda kaže da nema profil na Facebooku, a zapravo ima obitelj u drugom gradu!

Dakle, ako dečko ne želi da se povežete na društvenim mrežama, nešto sigurno krije.

3. Upoznali ste se na Tinderu.

Iako na Tinderu sigurno ima i dobrih likova, ogromnu većinu čine oni koji žele samo seks. Jer, prvobitni cilj Tindera bio je baš taj, da se nađe netko za seks.

Tinder je kao McDonalds, garantira instant super osjećaj od svih tih atraktivnih muškaraca zainteresiranih za tebe, ali na kraju ne dobiješ najkvalitetnije jelo.

via GIPHY

4. Često je van grada.

Ako je dečko stalno van grada, posjećuje obitelj ili putuje zbog posla, onda je to gomila crvenih lampica. Postoje iskreni frajeri koji su zauzeti, ali ako nikada nije dostupan, onda nije spreman za vezu i vjerojatno s tobom uživa samo u spavaćoj sobi. 

5. Ne traži ništa ozbiljno.

Ovo ubija. Ako ovo kaže nakon što ste spavali, vrijeme je da ponovo procijeniš vaš odnos. Kada muškarac kaže što želi, slušaj ga. Zaslužuješ biti s dečkom koji ti želi biti dečko, naravno ako je to ono što ti tražiš.

Najvažnije je da ovo nema nikakve veze s tvojim izgledom, niti znači da nemaš sjajan smisao za humor i divnu osobnost. Ako muškarac nije spreman da se obaveže i uloži vrijeme i energiju koja je potrebna za vezu, onda nije važno ni to što si najdivnija žena na svijetu - NEĆE USPJETI.

Izvor: elitedaily.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Ljubav i seks

O čemu on razmišlja dok si ti gore?

Jesi li ikada "zajašila" svog dragog samo da bi uočila kako je on neobično zamišljen i odsutan, dok ti obavljaš većinu posla? Bez brige! 

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: