• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

Vijesti / Ljubav i seks

5 jasnih znakova da on nije onaj pravi (iStock Photo)
Ljubav i seks

5 jasnih znakova da on nije onaj pravi

Objavljeno 14.05.2017. 16:00h Izvor slike: iStock Photo
Kao da pronalaženje onog pravog nije dovoljno teško samo po sebi...

Stvarno, jedva si pronašla i toga-nekoga, a mi ti sada govorimo kako on možda nije prava osoba za tebe. Znamo, to je posljednje čime se želiš baviti, ali čim si otvorila ovaj članak, znači da si već razmišljala o tome. Nastavi čitati i zaključi sama, ovih pet jasnih i jednostavnih znakova dat će ti odgovor na pitanje je li on "onaj krivi".

1. Uspoređuješ ga sa svojim bivšim. Ne bi ni trebala ulaziti u novu vezu ako nisi potpuno raščistila sve s prošlim. Ako uspoređuješ svog aktualnog partnera sa svojim bivšim, nisi s pravom osobom. I ne samo to, ovo bi mogao biti znak da još nisi preboljela svoju staru ljubav.

2. Imaš dugačku listu stvari koje želiš "popraviti" na njemu. Želiš li provesti ostatak života s njim čak i ako se nikada ne promjeni? Smatraš li da je dovoljno dobar baš ovakav kakav jest? Ako su odgovori na ova pitanja "ne", on nije onaj pravi. Razmisli o tome da prestaneš tražiti muškarce koje želiš "popraviti".

3. Ne budi u tebi želju da i sama budeš bolja. Ako smatraš da su "popravci" potrebni samo njemu, možda on nije za tebe. Prava osoba će u tebi buditi želju da i sama budeš najbolja verzija sebe - zbog oboje.

4. Tvoji frendovi i obitelj ga ne vole. Ne, ne trebaš baš svačije mišljenje uzimati ka srcu, ali ako gotovo svi koji su ti bliski i koji te poznaju o njemu misle loše - velika je vjerojatnost da nisi s pravom osobom.

5. Ideja o zajedničkoj budućnosti te ne raduje niti brine. Smatraš da ćeš biti ok, s njim ili bez njega. Točno, svatko je kovač svoje sreće, ali to ne znači kako tebi najbliža osoba na to ne bi trebala imati baš nikakav utjecaj. Ako te ideja o zajedničkoj budućnosti ostavlja ravnodušnom, učini si uslugu, pusti ga da ode.

Izvor: Thought Catalog

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Ljubav i seks

20 znakova da si u vezi s dobrim dečkom

Dobar dečko će uvijek biti tu za tebe, uz njega ćeš se osjećati voljeno, cijenjeno i lijepo, a vaša veza bit će najbolja koju si ikada imala! Ako zadovoljava pobrojane uvjete, čestitamo, našla si jedan od rijetkih, sve ugroženijih primjeraka!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: