• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sljedeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

Vijesti

Leonardo DiCaprio će morati na sud (Getty Images)
Leonardo DiCaprio
Vijesti

Leonardo DiCaprio će morati na sud

Objavljeno 18.06.2016. 16:05h Izvor slike: Getty Images
Andrew Greene podnio je 25 milijuna dolara vrijednu tužbu protiv "Vuka s Wall Streeta".

Greene tuži Paramount Pictures (između ostalih) zbog načina na koji su prikazali njegov lik, Nickyja "Rugrata" Koskoffa, kojeg je glumio P.J. Byrne. On tvrdi kako ga je film predstavio kao gubitnika s tupeom koji nije imao nikakvih moralnih načela, a obožavao je drogu i prostitutke. To je, prema njegovim riječima, veoma oštetilo njegovu reputaciju zbog čega ga je čak i zaručnica ostavila.

Greeneovi odvjetnici pokušali su doći do DiCapria ali on je, navodno, bio "prezauzet".

Obrana se zauzela za Lea ukazavši na to kako su redatelj filma Martin Scorsese i scenarist Terence Winter već svjedočili, te istaknuvši kako glumac nije napisao scenarij niti je i na koji način bio umješan u dio filma vezan za "Rugrata".

Ipak, prema sudskim dokumentima, Greeneovi odvjetnici ustrajali su na tome da je DiCaprio (koji je i koproducent filma) bio "pokretačka snaga" i da je "upoznat s značajnim pitanjima ovoga slučaja". Također su izjavili i kako je Leonardo, usprkos svom zauzetom rasporedu, bio u mogućnosti putovati širom istočne i zapadne obale i da zasigurno može naći vremena da "jednostavno doputuje" na saslušanje.

Sudac Steven Locke se, izgleda, složio s njihovom pričom, te je odredio kako glumac mora svjedočiti, a saslušanje će se održati "u razumno vrijeme i na mjesto oko kojega se stranke slože".

Greeneov odvjetnik bio je zadovoljan takvom odlukom, te je dao sljedeću izjavu: "Drago nam je što je sudac prepoznao izbjegavanje gosp. DiCapria i radujemo se što ćemo nastaviti svoju potjeru za pravdom za gosp. Greena". 

via GIPHY

Izvor: eonline

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Spice Girls će možda zamijeniti ove dvije članice

Fanovi, pripremite maramice, ovo bi mogla biti najtužnija vijest još od njihovog razlaza...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: