• Sada Top 20
  • Sljedeće 13.40H 3 From 1
  • Kasnije 13.50H DFC
  • Još kasnije 14.40H Ridiculousness #714

Vijesti

Lenny Kravitz u fotografskim vodama (Compress /promo)
Lenny Kravitz
Vijesti

Lenny Kravitz u fotografskim vodama

Objavljeno 05.08.2015. 14:00h Izvor slike: Compress /promo
Izložba crno-bijelih fotografija slavnog rokera u bečkoj galeriji OstLicht

Život zvijezde je kao što svi dobro znamo javan. Slava ne donosi samo osjećaj obožavanosti, nego i promatranosti, skučenosti i gubitka privatnosti jer su fotografi, obožavatelji i novinari uvijek negdje u blizini sa svojim fotoaparatima, kamerama, mikrofonima i pametnim telefonima.

Slavni američki glazbenik Lenny Kravitz, dobro poznat po hitovima kao što su Let Love Ruel, Mr. Cab Driver, Always on the Run te mnogim drugima, koji se zahvaljujući svom ocu već u jako ranim godinama susreo s medijem fotografije odlučio je okrenuti tu priču tj. objektiv svog fotoaparata na sve one koji ga tijekom turneja slijede na svakom koraku. Iz tih nadrealnih situacija tako je nastala serija crno-bijelih fotografija, od kojih će njih 50-ak biti prikazano u okviru izložbe u bečkoj galeriji OstLicht.

Izložba je već prikazana u galeriji Leica L.A. te u Wetzlaru, gdje se nalazi sjedište tvrtke Leica, a od 10. do 22.kolovoza se može vidjeti i u Beču.

„Time što sam objektiv svog fotoaparat okrenu na suprotnu stranu, tj. na ljude koji me promatraju, dublje sam promotrio i samog sebe tj. nadrealnost svijeta u kojoj se krećem“, kazao je Lenny povodom bečke izložbe.

Sve izložene fotografije su na prodaju,a uz izložbu je producirana i ekskluzivna  serija plakata te limitirana serija fotoaparata koje je dizajnirao sam Kravitz.

Naravno, najnovija fotografija s koncerta u Švedskoj nije na izložbi.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

5 Seconds Of Summer u neobičnom spotu "She’s Kinda Hot"

Stigao je i spot za novi hit ekipe iz Australije...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: