• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Top 20
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Vijesti

Kim Kardashian uzvraća udarac Caitlyn Jenner (YouTube Printscreen)
Kim Kardashian
Vijesti

Kim Kardashian uzvraća udarac Caitlyn Jenner

Objavljeno 27.04.2017. 16:20h Izvor slike: YouTube Printscreen
„Želimo joj sve najbolje, ali...“

Caitlyn Jenner objavila je svoje memoare pod nazivom „The Secrets Of My Life“ koji su podigli mnooogo prašine. Kako i ne bi, kada je Caitlyn jedna od članica Kardashian-Jenner klana, najpopularnije obitelji na svijetu.

Međutim, u svojim memoarima Caitlyn nema baš najljepše riječi za sve članove svoje veeelike obitelji. Gostujući u emisiji „The Ellen DeGeneres Show“, Kim Kardashian je uzvratila udarac i stala u obranu svoje majke Kris Jenner. (Prije operacije promjene spola Caitlyn – odnosno Bruce Jenner – bila je u braku s Kris.)

„Slama mi se srce zbog majke jer je ona prošla kroz toliko toga, a tu je sada Caitlyn koja promoviar knjigu i u kojoj iznosi određene stvari. Jednostavno ne mislim da je to bilo kome potrebno i, znate, mislim da to nije fer, te stvari nisu istinite“, navodi Kim Kardashian.

Kada ju je Ellen upitala znači li to da Caitlyn nije bila iskrena u svojoj knjizi, Kim je to ovako objasnila: „Ne, nisu točne pojedine stvari o mojoj mami i, znate, nekim drugim stvarima. Znate, osjećam kao da je njoj trebalo mnogo vremena da bude iskrena prema sebi, pa ne očekujem da bude iskrena prema Kris. To je sve jako bolno.“

Za kraj priče, Kim je dodala da Caitlyn želi sve najbolje i veliki uspjeh, ali ne pod cijenu uznemiravanja njezine obitelji.

Izvor: EW

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Red Bull RapLika 2017: regionalni hip hop spektakl u Tuzli

Kvalifikacije u sve tri države sudionice Red Bull RapLike 2017 su okončane i odabrani su natjecatelji regionalnog finala, koji će se 20. svibnja boriti za naslov kralja freestylea. A konačno je otkrivena i lokacija ovog hip hop spektakla: Soni trg u Tuzli, rap prijestolnici BiH.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: