• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti

Kim Kardashian: Psihički sam se pripremila da će me silovati (VIDEO) (YouTube Printscreen)
Kim Kardashian
Vijesti

Kim Kardashian: Psihički sam se pripremila da će me silovati (VIDEO)

Objavljeno 20.03.2017. 15:15h Izvor slike: YouTube Printscreen
Okrila je i zašto je odlučila progovoriti o cijelom iskustvu u svom realityju...

Posljednja epizoda "Keeping Up With The Kardashians" bila je iznimno teška za Kim. U njoj je po prvi put otvoreno progovorila o tragičnom događaju koji se dogodio u Parizu početkom prošlog listopada.

Iako se u međuvremenu vratila svojim aktivnostima te je počela ponovo posjećivati društvena događanja, u intervjuima nije govorila o svom iskustvu. Odlučila je da će svoju priču ispričati sama umjesto da mediji "izokreću" njene riječi.

Prije nego što je epizoda prikazana, na Instagramu je objasnila zašto se odlučila na to. Uz obiteljsku fotografiju sebe sa sestrama i majkom, koja je snimljena u Parizu, napisala je sljedeće:

"Večerašnja epizoda će biti iznimno teška za mene. Ipak, mislila sam da je važno podijeliti priču kroz moje oči, a ne u intervjuu gdje se moje riječi mogu izokrenuti. Uvijek sam puno dijelila sa svijetom i neću se suzdržavati kad se radi o jednom od događaja koji mi je najviše promijenio život. Nikad to ne bih poželjela nikome, ali naučila sam iz toga važne lekcije i osjećam se blagoslovljeno što sam na sigurnom kući sa svojom djecom i mužem. Mojim prijateljima, obitelji i voljenima, ne mogu vam zahvaliti dovoljno što ste bili uz mene kad sam vas najviše trebala. Francuskoj policiji, hvala vam na iznimno teškom poslu koji ste obavili."

Tijekom epizode, Kim je objasnila sestrama Kourtney i Khloe (i cijelom svijetu) detalje cijelog događaja. Prisjetila se kako su je držali na nišanu i kako je mislila da će umrijeti kad su je vezali izolir trakom.

Mislila je da se neće izvući iz situacije i da će je silovati.

"Uhvatio me je za noge, i nisam, znate, nisam imala ništa ispod. Povukao me je prema sebi na krevetu i mislila sam 'Ok, ovo je trenutak kad će me silovati'", prisjetila se Kim.

"Psihički sam se pripremila na to, ali nisu. Zavezao mi je noge izolir trakom i držao me na nišanu. Znala sam da je to trenutak kad će me jednostavno upucati u glavu."

Mislila je na svoju obitelj, muž i djecu dok se to sve događalo i nadala se da će Kourtney moći voditi "normalan život" nakon što je vidi mrtvu.

Nako što je epizoda završila, Kim je odgovorila uz još jednu fotografiju:

"Neću dopustiti da me ovo užasno iskustvo uspori, već da pomoću njega rastem i razvijem se i da naučim nešto. Mogu reći da sam postala bolja osoba zbog toga... Hvala vam što ste mi omogućili da podijelim svoju priču večeras."

Pogledajte kratki presjek epizode:

Izvor: harpersbazaar.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Calvin Harris otkrio kako je nastala pjesma "Slide"

Radi se o aktualnom singlu kojeg je snimio s Frankom Oceanom te Quavom i Offsetom iz Migos.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: