Home Vijesti
Kanye West objavio pjesmu "Mercy"

Kanye West objavio pjesmu "Mercy"

BewPix Izvor: BewPix

07.04.2012. 12:00h 0 0

Pjesma najavljuje dugo očekivanu novu kompilaciju reperove izdavačke kuće G.O.O.D Music - u međuvremenu, West zbog prethodne pjesme "Theraflu" u sve većim problemima ...

Dan nakon što je pojavila pjesma "Theraflu" koju je snimio s DJ Khaledom, Kanye West je objavio pjesmu "Mercy" na kojoj gostuju Big Sean, Pusha T i 2 Chainz.

Ovaj singl najavljuje kompilaciju na kojoj se pojavljuju pjesme izvođača koji snimaju za njegovu etiketu G.O.O.D. Music. Pjesmu "Mercy" možete preslušati ovdje.

Pjesmom "Theraflu" Kanye je uspio iznervirati čelnike organizacije PETA, jer ih spominje u stihu "Tell PETA my mink is draggin' on the floor" (recite PETI da mi se krzno vuče po podu), a s njima je u sukobu još od svog pojavljivanja na pariškom tjednu mode, kada se predstavio u krznenoj bundi.

U priopćenju organizacije PETA stoji: "Ono što se vuče po podu je Kanyeova reputacija, jer je potvrdio da je čovjek koji nema suosećanja za životinje i ljudska bića. On je sjajan glazbenik, ali što se tiče mode nije u stanju stvoriti bilo što bolje od odjeće za pećinskog čovjeka."

Također, "Theraflu" je izazvala i nove kontroverze - zasad nije jasno hoće li tvrtka Novartis, koja stoji iza istoimenog lijeka protiv prehlade i gripe popularnog na tržištu SAD-a već godinama, odlučiti tužiti repera zbog korištenja zaštićenog imena njihovog brenda ili mu se zahvaliti zbog neočekivane besplatne reklame... Sudeći prema tonu njihovog priopćenja, prije će biti da će se desiti ovo prvo...

Izvor: Idolator.com, Billboard.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: