• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti

Kako su neke od najvećih filmskih zvijezda započele svoje karijere (Getty Images)
Vijesti

Kako su neke od najvećih filmskih zvijezda započele svoje karijere

Objavljeno 16.10.2016. 15:00h Izvor slike: Getty Images
Od Georgea Clooneya i Brada Pitta do Jennifer Lawrence, pogledajte kakvim su ulogama neke od najvećih filmskih zvijezda današnjice započele svoje karijere.

Nemoguće je uočiti svakog sporednog lika u filmovima koje gledamo. Realno, takvo što uništilo bi nam svako filmsko iskustvo. Baš zato nije nemoguće ni da nam promaknu neke zvijezde, ali tko bi očekivao da će neki lijevi lik koji se pojavio u dvominutnoj sceni jednoga dana postati Oscarovac. Ipak, negdje se mora početi, a ove zvijezde počele su zaista... skromno.

George Clooney: 'Grizzly II: The Concert' (1983)
"Ocean's Eleven" zvijezda nije imala pretjerano reprezentativan start. "Grizzly II" bio je nastavak filma iz 1979. o ogromnom medvjedu koji se hrani ljudima. Film, u kojem glumi i mladi Charlie Sheen, prikazuje Clooneya u bezimenoj ulozi kako kampira s djevojkom prije no što ih napadne čudovište. Scena vrijedna gledanja.

Johnny Depp: 'A Nightmare on Elm Street' (1984)
Siroti Glen. Deppov filmski debi i prva uloga ikada krvoločno je ubijena u krevetu od strane zloglasnog Freddyja Krugera. Pogledajte kako je umro Glen i zahvalite nebesima što je Johnny u međuvremenu počeo glumiti bolje - iako jednako čudne - uloge.

Leonardo DiCaprio: 'Critters 3' (1991)
Još je jedna zvijezda svoju karijeru započela u horror filmu. U "Critters 3" DiCaprio tumači ulogu Josha koji svjedoči kako mala čudovišna bića ubijaju njegovog očuha.

Matt Damon: 'Mystic Pizza' (1988)
Prije no što je postao Jason Bourne ili Will Hunting, Matt Damon je bio Steamer, mlađi brat u bogatoj obitelji. Pogledajte scenu u kojoj Daisy (Julia Roberts) dolazi na večeru kod Charliejeve (Adam Storke) obitelji na kojoj sve polazi po zlu.

Julia Roberts: 'Satisfaction' (1988)
Julia Roberts je postala zvijezda upravo filmom "Mystic Pizza", ali prije toga pojavila se u nekoliko malih, gotovo neprimjetnih uloga. U filmu "Satisfaction" glumi Daryle i to pored zvijezda poput Justine Bateman i Liama Neesona.

Tom Hanks: 'He Knows You're Alone' (1980)
Prije no što je postao jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, Tom Hanks je glumio Elliota, studenta psihologije koji upoznaje djevojku dok joggira šumom. Trailer će vas možda zainteresirati da odgledate čitav film.

Ryan Gosling: 'Frankenstein and Me' (1996)
Ryan Gosling je karizmatičan čak i kao sporedna uloga u ovom filmu s Burtom Reynoldsom. Gosling glumi Kennyja, prijatelja glavnog lika koji želi oživjeti Frankensteina.

Jennifer Lawrence: 'Garden Party' (2008)
Prije no što je postala jedna od najvećih zvijezda Hollywooda, J.Law je gostovala u serijama "Monk" i "Cold Case", a svoj filmski debi imala je kao frendica glavne glumice u "Garden Party".

Natalie Portman: 'Léon: The Professional' (1994)
Prva uloga Natalie Portman bila je u francuskom akcijskom hitu "Leon: The Professional". Natalie je glumila dvanaestogodišnju Mathildu koja vam je svima zasigurno dobro poznata.

Brad Pitt: 'The Dark Side of the Sun' (1988)
Prva prava uloga ovog seks simbola bila je u Američko-Jugoslavenskom filmu "The Dark Side of the Sun". Pitt glumi Ricka kojega rijetka kožna bolest onemogućava da se izlaže ikakvom svjetlu, osobito sunčevom. Uživajte u traileru.

Izvor: Business Insider

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Sve više muškaraca u Hollywoodu lakira nokte, a evo i zašto

Zac Efron, Chris i Liam Hemsworth...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: