• Sada Music Non Stop
  • Sljedeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vijesti

Julia Roberts otkriva otkud on na koncertu Taylor Swift (Getty Images)
Taylor Swift
Vijesti

Julia Roberts otkriva otkud on na koncertu Taylor Swift

Objavljeno 17.09.2015. 10:30h Izvor slike: Getty Images
Julia Roberts je iznenadila fanove Taylor Swift kada se nedavno pojavila na pozornici na njenom koncertu u Santa Klari u Kaliforniji.

Glumica je, zajedno s glazbenom legendom Joan Baez, plesala i šetala scenom dok je Taylor Swift izvodila svoj hit "Style".

Sada je, u intervjuu za časopis Extra, Julia Roberts objasnila kako je došlo do toga da se pojavi kao gošća iznenađenja. Ispostavilo se da ništa od toga nije bilo planirano...

"O moj bože, da smo to planirali barem bih oprala kosu. Ovako sam imala kosu svezanu u rep, tenisice i traperice", rekla je poznata glumica.

Ona je objasnila da je na koncert dovela svoje troje djece. "Oni nikada nisu bili na njenom koncertu, a veliki su fanovi Taylor", tvrdi Julia. Kada je Taylor saznala da je Julia među publikom, pitala ju je da li bi joj se pridružila na pozornici.

"Mama, moraš to napraviti", bila je reakcija njene djece, otkriva Julia. "Moj najmlađi sin je rekao: "Napravi to mama samo ako ti to želiš". Bio je presladak!"

Glumica priznaje da se ne sjeća točno svega što se dešavalo na sceni, jer je to bio jedan od onih trenutaka kada se stvari dešavaju same od sebe.

"Bila sam tako nervozna!, dodala je Julia.

Pogledajte kako je izgledao njihov nastup:

Izvor: EW.com

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Rita Ora napokon objavljuje drugi album

Nakon uspješnog prvijenca Ritu Oru su brojni problemi spriječili da objavi drugi album. Sada je konačno zakazala i taj  važan datum...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: