• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sljedeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

Vijesti

Jacques Houdek će nas predstavljati na Eurosongu! (Croatia Records Promo)
Jacques Houdek
Vijesti

Jacques Houdek će nas predstavljati na Eurosongu!

Objavljeno 17.02.2017. 15:10h Izvor slike: Croatia Records Promo
Sedma sreća za Jacquesa...

Odlučeno je! Jacques Houdek će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu koji će se održati u Kijevu od 9. do 13. svibnja, odlučilo je povjerenstvo HRT-a.

Jedan od najboljih hrvatskih muških vokala nastupit će u drugom dijelu polufinala koji će biti 11. svibnja.

"Iznimno sam sretan i zahvaljujem Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanome povjerenju. Biti predstavnikom Republike Hrvatske na natjecanju za pjesmu Eurovizije za mene je ogromna čast i zahvalan sam na prilici da glazbom predstavljam svoju domovinu na glazbenoj olimpijadi koju će 62. put pratiti cijela Europa, ali i svijet. Od danas sav svoj umjetnički kapacitet usmjeravam na ovaj vrijedan i opsežan projekt koji za mene, u dosadašnjoj karijeri, predstavlja najveći izazov, ali i odgovornost prema publici i javnosti. Najiskrenije se nadam podršci i pozitivnome ozračju i vjerujem da će to pridonijeti konačnome uspjehu naše Hrvatske! Obećavam da ću dati baš sve od sebe – svoj talent, iskustvo, znanje i ljubav uložit ću u pjesmu koja će nas na najbolji mogući način predstaviti pred stotinama milijuna gledatelja koji prate i podržavaju ovaj najveći televizijski šou" , izjavio je Jacques Houdek

Jacques je, kako prenosi Jutarnji, nedavno boravio u Kijevu, ali i u Švedskoj na njihovoj inačici Dore. Njegova pjesma je aranžirana upravo u Kijevu, a producirana u Švedskoj.

Koliko će nam ta internacionalna suradnja pomoći, saznat ćemo za koji mjesec.

"Pjesma neka zasad ostane iznenađenje. U ovomu trenutku recimo da će biti veoma zanimljiva, eurovizična, te po svojoj strukturi i zahtjevnosti specifična i izvedbeno nadasve izazovna. Uvjereni smo da će pobuditi zanimanje", istaknuo je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar.

Podsjetimo, Houdek se čak šest puta natjecao u Dori s velikom željom da ode na Euroviziju, gdje nas je prošle godine predstavljala njegova štičenice iz The Voicea, Nina Kraljić koja je završila na 23. mjestu.

Izvor: MTV

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Camila Cabello u intervjuu priznaje da nije u kontaktu s Fifth Harmony

U najnovijem intervjuu za Billboard, Camila otvoreno govori o napuštanju Fifth Harmony i objašnjava zašto je to uradila...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: