• Sada Top 10@10
  • Sljedeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Domacica Best Of 2016

Vijesti

Jacques Houdek će nas predstavljati na Eurosongu! (Croatia Records Promo)
Jacques Houdek
Vijesti

Jacques Houdek će nas predstavljati na Eurosongu!

Objavljeno 17.02.2017. 15:10h Izvor slike: Croatia Records Promo
Sedma sreća za Jacquesa...

Odlučeno je! Jacques Houdek će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu koji će se održati u Kijevu od 9. do 13. svibnja, odlučilo je povjerenstvo HRT-a.

Jedan od najboljih hrvatskih muških vokala nastupit će u drugom dijelu polufinala koji će biti 11. svibnja.

"Iznimno sam sretan i zahvaljujem Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanome povjerenju. Biti predstavnikom Republike Hrvatske na natjecanju za pjesmu Eurovizije za mene je ogromna čast i zahvalan sam na prilici da glazbom predstavljam svoju domovinu na glazbenoj olimpijadi koju će 62. put pratiti cijela Europa, ali i svijet. Od danas sav svoj umjetnički kapacitet usmjeravam na ovaj vrijedan i opsežan projekt koji za mene, u dosadašnjoj karijeri, predstavlja najveći izazov, ali i odgovornost prema publici i javnosti. Najiskrenije se nadam podršci i pozitivnome ozračju i vjerujem da će to pridonijeti konačnome uspjehu naše Hrvatske! Obećavam da ću dati baš sve od sebe – svoj talent, iskustvo, znanje i ljubav uložit ću u pjesmu koja će nas na najbolji mogući način predstaviti pred stotinama milijuna gledatelja koji prate i podržavaju ovaj najveći televizijski šou" , izjavio je Jacques Houdek

Jacques je, kako prenosi Jutarnji, nedavno boravio u Kijevu, ali i u Švedskoj na njihovoj inačici Dore. Njegova pjesma je aranžirana upravo u Kijevu, a producirana u Švedskoj.

Koliko će nam ta internacionalna suradnja pomoći, saznat ćemo za koji mjesec.

"Pjesma neka zasad ostane iznenađenje. U ovomu trenutku recimo da će biti veoma zanimljiva, eurovizična, te po svojoj strukturi i zahtjevnosti specifična i izvedbeno nadasve izazovna. Uvjereni smo da će pobuditi zanimanje", istaknuo je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar.

Podsjetimo, Houdek se čak šest puta natjecao u Dori s velikom željom da ode na Euroviziju, gdje nas je prošle godine predstavljala njegova štičenice iz The Voicea, Nina Kraljić koja je završila na 23. mjestu.

Izvor: MTV

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Camila Cabello u intervjuu priznaje da nije u kontaktu s Fifth Harmony

U najnovijem intervjuu za Billboard, Camila otvoreno govori o napuštanju Fifth Harmony i objašnjava zašto je to uradila...

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: