Home Vijesti
Gwen Stefani: "Živim za sadašnjost"

Gwen Stefani: "Živim za sadašnjost"

07.09.2012. 12:00h 1 0

Pjevačica grupe No Doubt u intervjuu za časopis ELLE otkriva da nije lako pomiriti profesionalni i obiteljski život...

Kako za ELLE otkriva Gwen Stefani, 42-godišnja pjevačica nedavno ponovono okupljenog benda No Doubt, za rad na novom albumu "Push and Shove" je bilo potrebno malo više vremena, jer i ona i njene kolege pokušavaju pomiriti profesionalni i obiteljski život. Stefani govori o tome kako ona i njen partner Gavin Rossdale (njihov prvi sin Kingston James McGregor Rossdale ima šest godina, a drugi Zuma Nesta Rock Rossdale četiri) uče kako da iza sebe ostave stres profesionalnog života i balansiraju između karijere i odgoja djece. Stefani kaže:

"U toku rada na ovom albumu sam se osjećala kao da svaki dan pokušavam ne žuriti i ne osjećati pritisak, ne razmišljati o tome kako se to moraobjaviti što prije, jer eto vreme prolazi, imam sada toliko i toliko godina. Zaista, nitko ne može predvidjeti što je sljedeće što će se dogoditi - jednostavno morate živjeti za sadašnji trenutak."

Stefani priznaje i da joj "nije uvijek moguće da ostvari sve što hoće i što se tiče njene karijere i što se tiče njene obitelji", kao i da je ponekad teško da se ove dvije različite obaveze usklade, pa tako "postoje dani kada nešto od toga neminovno mora nastradati". O odgoju djece, ona na kraju kaže:

"Prilično je teško biti mama. I mislim da se mnoge mame koje su u isto vrijeme i zaposlene isto tako osjećaju. A žele i imati malo vremena i za sebe, ali sve to dolazi s nekom cijenom, nekim kompromisom. Na primjer, ja sam sada ovdje i dajem vama intervju, a moj sin je na plaži. Znate, bilo bi mi super zabavno da mogu biti tamo i gledati kako na svojim malim nespretnim nožicama četvorogodišnjaka trči unaokolo."

"Push and Shove", novo izdanje benda koje dolazi nakon 11 godina izdavačke pauze, najavljeno je spotom i singlom za pjesmu "Settle Down", a izlazak albuma se očekuje 25. rujna.

Izvor: music-news.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
WWEDivas
WWEDivas 07.09.2012 18:11 0

Jedva čekam album, odmah ga kupujem!

Odgovori: 0
  Želiš komentirati? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na: