• Sada Alternative Nation
  • Sljedeće 01.30H 3 From 1
  • Kasnije 01.40H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 02.40H Music Non Stop

Vijesti

Grossbusters Weekend (MTV Promo)
Grossbusters
Vijesti

Grossbusters Weekend

Objavljeno 27.02.2016. 08:05h Izvor slike: MTV Promo
Ukoliko želite znati kako izgledaju najneurednije i najodvratnije sobe, ali sa sigurne udaljenosti, pozivamo vas da nam se pridružite u Grossbusters Weekendu posljednjem u veljači!

U mnogim sobama postoji „ona“ stolica na koju se bacaju stvari dok se gomila ne prevrne. Veličina te stolice i brda garderobe i krša na njoj može dosta varirati, ali šta se dogodi kada se cijela soba pretvori u jedan veliki, nepregledni deponij?

U novoj MTV-jevoj seriji voditelj Evan Spaulding i njegov tim pronalaze najprljavije sobe u Americi i pokušavaju natjerati vlasnika sobe da zauvijek promijeni svoje navike ili će morati pretrpjeti prikladnu kaznu.

Nakon inspekcije svake sobe, koje su toliko neuredne da će vam se želudac prevrnuti, Evan će gazdi sobe ponuditi dvije opcije – „The Dirty Deal“, priliku da se iskupi tako što će srediti sobu, ili „Moment of Sahem“, odnosno javno poniženje.

Za uzvrat će vješti tim Grossbuster dizajnera u potpunosti preurediti njihovu sobu i tako će ovim prljavcima promijeniti život iz temelja.

Ukratko, Grossbusters je nešto kao „Pimp My Ride“ samo u sobnom izdanju, a na MTV kanalu možete uživati u prvoj sezoni serijala ovog vikenda 27. i 28. veljače od 12:10!

Fotografije u tekstu: MTV Promo

GROSSBUSTERS WEEKEND from MTV Adria on Vimeo.

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Eva Longoria od „Wannabe“ napravila španjolsku seriju

Tko može odoljeti telenovelama? Naročito kad su u cijeloj priči uključene Spice Girls i Eva Longoria!

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: