• Sada Jukebox
  • Sljedeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Vijesti

Geordie Shore: Marnie Simpson priznala da je biseksualka (Geordie Shore/Promo)
Geordie Shore
Vijesti

Geordie Shore: Marnie Simpson priznala da je biseksualka

Objavljeno 24.04.2016. 15:30h Izvor slike: Geordie Shore/Promo
Njezin ljubavni život pratili smo na našim malim ekranima, ali je ustvari Marnie čitavo vrijeme skrivala tajnu o svojoj seksualnosti.

Marnie (24) je u najnovijem intervjuu za Heat otkrila da je biseksualna, što je shvatila prije godinu dana, nakon seksualnog iskustva s drugom djevojkom. Objasnila je: "Kada sam imala 19 shvatila sam da neke djevojke gledam na drugačiji način. Uvijek sam se ljubila s djevojkama, ali mislim da to nisam shvaćala ozbiljno sve dok prošle godine nisam imala iskustvo s djevojkom. Za mene je to bilo drugačije jer smo bile samo ona i ja. Jedini razlog za to je bilo to što sam tako željela, i zbog toga sam počela razmišljati drugačije."

Geordijevka nije htjela ići u detalje toga što se dogodilo između nje i druge djevojke. "Ne bih to svrstala pod seks, ali radile smo stvari." rekla je.

Marnie je priznala da ju ideja o vezi s drugom djevojkom čini nervoznom, ali da je i to jedna od opcija u budućnosti. Smatra da ju je priznavanje svoje prave seksualnosti učinilo snažnijom, jer je bila vrlo anksiozna što je morala čuvati tu tajnu. "Konstantno sam brinula, a onda sam pomislila zašto jednostavno ne dođem i ne kažem to?" Dodala je: "Mislim da bi moglo pomoći i drugim djevojkama. Moja iskrenost o mojoj seksualnosti možda će potaknuti i druge da požele učiniti to isto."

Marnie je trenutno u vezi s Aaronom Chalmersom, kolegom iz serije.

Izvor: MTV.co.uk

Komentiraj

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vijesti

Princeovo tijelo kremirano u krugu obitelji

Bez velikog sprovoda i sličnih ceremonija, Princeovi posmrtni ostaci kremirani su u subotu, na njegovom imanju, u prisustvu malog kruga njegovih bliskih prijatelja i članova obitelji.

MTV za ponijeti! Prijavi se na naš newsletter ovdje: